NHL-kierroksen topit ja flopit: Sceviour ja Grabner mättivät kolme maalia, Kingsin maaliton putki jatkuu

Michael Grabner johti Rangersin maalikarkeloita.
NHL:n kahdeksan ottelun pyhäkierros tarjosi harvinaisia hattutemppuja ja suomalaisonnistumisia. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Colton Sceviour, Florida Panthers

Sceviour iski kolme maalia, kun Panthers otti 5−2-voiton Detroit Red Wingsistä. Hyökkääjä teki kaksi ensimmäistä osumaansa 23 sekuntiin  ja viimeisteli hattutemppunsa kolmannen erän lopussa. Hattutemppu oli Sceviourille uran ensimmäinen.

Michael Grabner, New York Rangers

Grabner iski hattutempun, kun Rangers murjoi Tampa Bay Lightningin jäänrakoon 6-1. Grabnerin ensimmäinen maali syntyi avauserässä kuuden minuutin pelin jälkeen. Kolmannessa erässä Grabner teki kaksi osumaa ja viimeisteli näin hattutemppunsa.

Antti Raanta, New York Rangers

Rangersin suomalaisveskari pääsi toista kertaa tälle kaudelle tositoimiin ja kiitti heti luottamuksesta. Raanta torjui 31 laukausta ja ainoastaan Steven Stamkos onnistui ohittamaan hänet.

Flopit

Los Angeles Kings

Kings jäi ilman maaleja jo toisessa peräkkäisessä ottelussa. Tällä kertaa Chicago Blackhawks oli parempi lukemin 3-0. Isäntien maaleista vastasivat Jonathan Toews, Artjom Anisimov ja Marian Hossa.

Toronto Maple Leafs

Maple Leafsin synkkä alkukausi sai jatkoa, kun New York Islanders kukisti Vaahteranlehdet kotonaan 5-1. Islanders ratkaisi pelin kolmannessa erässä, kun se iski kolme osumaa Maple Leafsin verkkoon. Maple Leafsin ainoan maalin teki Jake Gardiner.