NHL-kierroksen topit ja flopit: Ruotsalaistulokas kirivaiheen kapellimestarina

Joel Eriksson Ek vietti kolmen syöttöpisteen iltaa.
Yön NHL-kierroksella nähtiin tositoimissa 22 joukkuetta. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Wildin vahva toinen erä

Minnesota Wild ratkaisi vierasottelun Boston Bruinsia vastaan edukseen kamppailun toisessa erässä, jonka se voitti peräti 4-0. Ruotsalaistulokas Joel Eriksson Ek jatkoi positiivisia otteitaan ja saalisti ottelussa kolme maalisyöttöä.

Maalijuhlat Torontossa

Tosin näissä juhlissa kotijoukkue joutui statistin rooliin, kun Tampa Bay Lightning kävi näyttämässä kotijoukkueelle maalinteon mallia. Ilotulitusta johtivat Steven Stamkos ja Nikita Kutšerov, jotka askartelivat neljä tehopistettä mieheen.

Sidney Crosbyn paluu

Joukkueensa kuusi ensimmäistä ottelua aivotärähdyksen vuoksi huilannut Sidney Crosby palasi väkevästi NHL-jäille. Paluuottelussa syntyi maali ja mikä tärkeintä, vierailija Florida Panthers poistui tappio niskassaan.

Flopit

Buffalo Sabres

Sabres menetti mukavan 3−0-johtonsa kolmannessa erässä, kun Philadelphia Flyers nousi veteraanipuolustaja Mark Streitin johdolla tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailussa ohi.

Antti Niemi, Dallas Stars

Voitosta huolimatta floppilistalla. Lahjoitti Winnipeg Jetsin avausmaalin tunaroimalla kiekon oman maalinsa kulmalla Jetsin Joel Armialle, jolla oli helppo työ viimeistellä kauden avausosumansa.