NHL-kierroksen topit ja flopit: Penguinsin kolmosmaalivahti tylsytti jälleen Capitalsin hyökkäyksen

NHL / Uutinen
Aleksandr Ovetškinin joukkoineen on löydettävä uudet keinot Matt Murrayn ohittamiseksi.
Kuva © Getty Images
Yön ainoassa NHL-ottelussa kohtasivat Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals. Pudotuspelisarjan kolmannen kamppailun hahmo oli Penguins-maalivahti Matt Murray, jonka torjunnat siivittivät Penguinsin 3–2-voittoon ja 2–1-johtoon ottelusarjassa.

Topit

Matt Murray, Pittsburgh Penguins

Kolmosmaalivahtina Penguinsin pudotuspelikevääseen lähteneen Matt Murrayn tuhkimotarina sai jälleen yhden jatko-osan. 21-vuotias kanadalainen torjui voitokkaassa ottelussa 47 kertaa, joista peräti 19 kolmannessa erässä Capitalsin ajaessa vimmatusti Penguinsin johtoa takaa.

Flopit

Justin Williams, Washington Capitals

Capitalsin kevättä silmällä pitäen hankkima laituri uinuu edelleen täysin kauden tärkeimmällä hetkellä. Lopun kavennusmaali oli laiha lohtu kahden typerän hyökkäyspään jäähyn vastineeksi. Williamsin ja koko Capitalsin kakkosketjun on nostettava tasoaan huomattavasti, jos seitsemänsien otteluiden ratkaisijana tunnettu Williams aikoo päästä joukkueineen edes niin pitkälle.

Turhat taklaukset

Brooks Orpikin törkeä taklaus Olli Määtän päähän edellisessä ottelussa oli vain alkusoittoa. Kolmannessa kohtaamisessa Penguinsin Kris Letangin aavistuksen myöhäinen taklaus kolahti avauserässä Capitalsin ruotsalaishyökkääjää Marcus Johanssonia leukaan Johanssonin luovuttua aiemmin kiekosta. Sarjassa on nyt tuomittu kahdesta päähän osuneesta taklauksesta neljä jäähyminuuttia, joka saattaa pahimmillaan antaa pelaajille väärän signaalin tulevien otteluiden tuomarilinjaa ajatellen.

» Lähetä palautetta toimitukselle