NHL-kierroksen topit ja flopit: Patrik Laine rokotti ylivoimalla ja nousi pörssikärkeen

NHL / Uutinen
Stars ja Antti Niemi joutuivat nöyrtymään kahdesti tämän laukauksen edessä.
Kuva © Getty Images
Patrik Laine rankaisi Dallas Starsia jäähyistä ja johdatti Winnipeg Jetsin makeaan kotivoittoon. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Patrik Laine, Winnipeg Jets

Tamperelaisen supertulokkaan rannelaukaus puhui kahdesti ylivoimalla Dallas Starsia vastaan ja taittoi lopullisesti Starsin takaa-ajon. Laineella on nyt kasassa kahdeksan (6+2) tehopistettä seitsemässä ottelussa. Hän on joukkueensa tehokkain pelaaja yhdessä Mark Scheifelen kanssa ja jakaa koko liigan maalipörssin kärkisijaa yhdessä kolmen muun pelaajan kanssa.

Devan Dubnyk, Minnesota Wild

Wildin kanadalaisvahti kirjautti toisen peräkkäisen nollapelinsä, kun Wild kävi hakemassa vieraspisteet puhtaasti 4-0. Uroteko ei tullut helpolla, sillä mies joutui venymään kiekon tielle 38 kertaa.

Coyotes päätti putkensa

Arizona Coyotes katkaisi viiden ottelun tappioputkensa, kun Philadelphia Flyers nöyrtyi kotijäällään Coyotesille maalein 5-4. Voitto oli Coyotesille kauden toinen.

Mitch Marner, Toronto Maple Leafs

Myös Torontossa juhlittiin sankaritulokasta. Organisaation vuoden takainen ykkösvaraus Mitch Marner oli rakentamassa joukkueensa jokaista osumaa, kun Maple Leafs nujersi Florida Panthersin 3-2. Marnerilla on nyt kasassa kuusi (1+5) tehopistettä seitsemässä ottelussa.

Flopit

Wild aloituspisteillä

Selvästä voitosta huolimatta Minnesota WIldille jäi parannettavaa Sabres-ottelusta. Se oli nimittäin huomattavasti alakynnessä aloituksissa, jotka Sabres vei 64-prosenttisesti. Mm. Eric Staalin aloitusprosentiksi jäi vaatimaton 27 %.

Kojootinpelkoa Philadelphiassa

NHL:n jumbojoukkue Arizona Coyotes on voittanut toistaiseksi kahdesti, ja molemmilla kerroilla vastustajana on ollut Philadelphia Flyers.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

FLA
32JE
TBL
NYR
43
WSH