NHL-kierroksen topit ja flopit: Maali-iloittelua Kalifornian auringon alla

NHL / Uutinen
Ducksilla riitti tuuletettavaa.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks oli tyly isäntä yön minikierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Ryan Kesler, Anaheim Ducks

Kokenut keskushyökkääjä johti Ducksin ilotulitusta, kun Calgary Flames kaatui peräti 8-3. Kesler teki maalin ja alusti kolme osumaa.

Hunter Shinkaruk, Calgary Flames

Rumassa tappiossa Ducksille oli Flamesin kannalta jotain positiivistakin, kun aiemmin kauden aikana Vancouver Canucksista hankittu Hunter Shinkaruk teki ottelussa NHL-uransa avausmaalin.

Mark Scheifele, Winnipeg Jets

Bryan Littlen loukkaantumisen vuoksi joukkueensa selväksi ykkössentteriksi noussut kanadalaishyökkääjä on kantanut vastuunsa alavireisessa Jets-joukkueessa. Henkilökohtainen yhden kauden piste-ennätys on jo syntynyt ja parhaillaan mies on viiden ottelun pisteputkessa.

Flopit

Calgary Flamesin maalivahdit

Anaheim Ducks kylvetti pohjoista vastustajaansa reippaasti Calgary Flamesin vieraillessa kaupungissa. Eritoten Flames-maalivahdeilla oli vaikea ilta: Jonas Hiller päästi kolme maalia vajaassa seitsemässä minuutissa eikä Niklas Bäckström onnistunut juuri paremmin.

Winnipeg Jets

Vaikka Scheifele loistaakin, on kuluva kausi ollut murheellinen viime keväänä pudotuspeleihin palanneelle manitobalaistyhmälle. Tuloksellista suunnanmuutosta ei ole tullut koko kauden aikana, vaan joukkue kilvoittelee kiivaasti liigan jumbosijasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle