NHL-kierroksen topit ja flopit: Hossalle 500 täyteen, suomalaiset mukana maalijuhlassa

NHL / Uutinen
Marian Hossa saavutti merkittävän merkkipaalun.
Kuva © Getty Images
Yön NHL-kierroksella nähtiin maali-iloitteluja ja merkkipaaluja niin hyökkäyksessä kuin tolppien välissäkin. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Leveät hyökkäykset

Ottawa Senators kaatoi kotonaan Arizona Coyotesin 7-4, ja seitsemän sen pelaajaa teki maalin mieheen. Lisäksi Mike Hoffman alusti kolme osumaa.

St. Paulissa kotijoukkue Minnesota Wild kuritti Los Angeles Kingsia 6-4 ja jokainen Wild-maali merkittiin eri pelaajalle. Maalikarkeloihin pääsivät osallisiksi myös Wildin suomalaiset, kun Mikko Koivu, Teemu Pulkkinen ja Erik Haulakin osuivat kertaalleen.

Marian Hossa, Chicago Blackhawks

Kokenut slovakkilaituri Marian Hossa pääsi juhlimaan merkittävää merkkipaalua, kun mies viimeisteli NHL-uransa 500. täysosuman. Lisää juhlanaihetta toi Blackhawksin selvä 7−4-voitto ja joukkuetovereiden tehoillat: sekä Patrick Kane että Artjom Anisimov saalistivat neljä tehopistettä.

Nollapelimerkkipaalut

Washington Capitalsin Philipp Grubauer saalisti NHL-uransa ensimmäisen nollapelin, kun Capitals pysäytti Colorado Avalanchen 3-0. Grubauer joutui venymään kiekon tielle 18 kertaa.

Montrealissa juhlittiin myös maalivahtia, kun kotijoukkueen Al Montoya saavutti ensimmäisen nollapelinsä Canadiens-paidassa.

Flopit

Los Angeles Kingsin syysvire

Kings jatkaa läntisen konferenssin jumbona ja nollakerholaisena, kun se koki kauden kolmannen tappionsa yhtä monessa ottelussa. Tällä kertaa Kuninkaita paremmaksi osoittautui Minnesota Wild.

Ivan Provorov, Philadelphia Flyers

Flyers-puolustus oli vaikeuksissa Chicago Blackhawks -hyökkäyksen kanssa. Erityisen vaikea ilta oli tulokaspuolustaja Ivan Provorovilla, jolle kirjattiin tehotilastoon murheellinen -5.

» Lähetä palautetta toimitukselle