NHL-kierroksen topit ja flopit: Capitals varmisti runkosarjan voiton

NHL-kausi on ollut runkosarjan osalta Washington Capitalsin juhlaa.
Washington Capitals varmisti runkosarjan voiton yön NHL-kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Washington Capitals

Washington Capitals voitti kotonaan Columbus Blue Jacketsin lukemin 4-1. Tehomiehinä häärivät Nicklas Bäckström (1+1) sekä Matt Niskanen (0+2). Jo kauden 54. voiton myötä Capitals nousi 113 pisteeseen ja varmisti samalla President's Trophyn eli runkosarjassa eniten pisteitä keränneelle joukkueella jaettavan palkinnon voiton.

Ben Bishop, Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning kaatoi kotonaan Toronto Maple Leafsin tyylipuhtaasti 3-0. Lightning-vahti Ben Bishopin uran 16. nollapeli vaati 34 torjuntaa.

Sam Bennett & Sean Monahan, Calgary Flames

Calgary Flamesin nuoret sentterit Sam Bennett ja Sean Monahan olivet hyvällä pelipäällä, kun joukkue haki täyden pistepotin Arizona Coyotesin vieraana lukemin 5-2. Bennett teki joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja Monahan iski tehot 1+2.

Flopit

Pekka Rinne, Nashville Predators

33-vuotiaan Pekka Rinteen ottelu Colorado Avalanchea vastaan oli ohi ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa. Kempeleläinen päästi kolme maalia ensimmäisen 11 minuutin ja 40 sekunnin aikana, jolloin hänet vaihdettiin Carter Huttoniin. Torjuntoja miehelle kertyi seitsemän kappaletta. Ottelu päättyi Avalanchen 4−3-voittoon.

Nick Foligno, Columbus Blue Jackets

Blue Jackets -hyökkääjä Nick Folignon otteet eivät suuria hurraahuutoja herättäneet ottelussa Washington Capitalsia vastaan. 15:36 minuuttia jäällä olleen Folignon tehotilasto oli ottelun päätteeksi kolme pakkasen puolella.