Nelonen tiedotti alkavan kauden Liiga-hinnastonsa

LIIGA / Uutinen
Liiga näkyy vielä kauden Nelosen kanavissa.
Nelonen aloittaa viimeisen kautensa Liigan mediakumppanina ja uusii samalla hinnoittelunsa.

Liigan televisioinnista vastaava Nelonen Media tietotti tänään sisältöjensä hinnoittelusta alkavalla kaudella. Kotimaisen pääsarjan saa ruutuihinsa 14,95 euron kuukausimaksulla. Kaikki ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä ilman määräajaksi sitovaa sopimusta.

Samaan pakettiin tulee myös muu Nelonen Median viihde- ja urheilusisältö, joka on muutoin hankittava erillisenä kymmenen euron kuukausihintaan.

– Urheilu on tähän asti myyty Suomessa hintavissa maksupaketeissa, joihin on joutunut tavalla tai toisella sitoutumaan määräajaksi. Asiakasmäärämme ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, ja suosituinta sisältöä Ruudussa ovat olleet alusta lähtien kotimaiset viihde- ja palloilusarjat, Nelonen Median kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lassi Tasajärvi sanoo tiedotteessa.

Nelonen Median suoratoistopalvelu Ruutu näkyy älytelevisioissa, iOS- ja Android-puhelimilla ja -taulutietokoneilla, Apple-TV:llä, Chromecastilla ja tietokoneilla. Alkava liigakausi on Nelonen Median ja Liigan nykyisen mediakumppanuussopimuksen viimeinen. Liiga on jo julkistanut Telian aloittavan mediapartnerinaan vuoden kuluttua.

» Lähetä palautetta toimitukselle