Nash upotti Sabresin

Rangersilla oli syytä riemuun.
Rick Nash nousi New York Rangersin sankariksi, kun Rangers otti 2-1-voiton Buffalo Sabresista. Nash viimeisteli voittomaalin, kun ottelua oli jäljellä vain kaksi minuuttia.

Maalittoman avauserän jälkeen toisessa erässä verkot alkoivat heilua. Erää oli pelattu yhdeksän minuuttia, kun Drew Stafford ohjasi Mike Weberin laukauksen ohi Henrik Lundqvistin. Rangers tuli kuitenkin tasoihin 30 sekuntia ennen loppua. Benoit Pouliot'n laukaus löysi tiensä Matt Hackettin selän taakse.

Toisessa erässä nähtiin yksi maali. Erää oli jäljellä kaksi minuuttia, kun Rick Nash sai syötön Martin St. Louisilta ja tykitti 2-1-loppulukemat taululle.

Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppula saalisti syöttöpisteen, kun Lightning otti 4-2-kotivoiton Philadelphia Flyersista. Isäntien maaleista vastasivat Tyler Johnson, Eric Brewer, Richard Panik ja Steven Stamkos. Flyersin maalit merkittiin Wayne Simmondsille ja Sean Couturierille.

Florida Panthersin Sean Bergenheim saalisti kaksi syöttöpistettä Panthersin kukistaessa Toronto Maple Leafsin 4-2. Isäntien hahmo oli kaksi maalia tehnyt Nick Bjugstad. Myös Brad Boyes ja Brandon Pirri osuivat kerran. Maple Leafsin maaleista vastasivat Tyler Bozak ja Paul Ranger.

Minnesota Wildin Erik Haula saalisti syöttöpisteen 4-2-voitossa St. Louis Bluesista. Wildin tehomies oli kahdesti osunut Kyle Brodziak. Myös Nino Niederreiter ja Matt Moulson osuivat kerran. Bluesin maalit merkittiin Jaden Schwartzille ja Kevin Shattenkirkille.

NY RANGERS - BUFFALO 2-1

CAROLINA - WASHINGTON 2-5

MONTREAL - NY ISLANDERS 0-2

OTTAWA - NEW JERSEY 2-1 vl

TAMPA BAY - PHILADELPHIA 4-2

FLORIDA - TORONTO 4-2

NASHVILLE - PHOENIX 2-0

MINNESOTA - ST. LOUIS 4-2