Naisten MM-kisat − Japani jatkoi hyviä otteitaan, Kanada nollasi Venäjän

MAAJOUKKUE / Uutinen
Japani on voittanut toistaiseksi molemmat ottelunsa Malmössä.
Kuva © Julia Heino, julia.heino@jatkoaika.com
Naisten MM-kisojen toinen päivä tarjosi jälleen koko päivän täydeltä tapahtumia. B-lohkossa Japani ja Ruotsi nappasivat voitot, kun taas A-lohkon päiväpelissä Kanada voitti Venäjän lukemin 4−0.

Naisten MM-kisojen toisena päivänä kaikki joukkueet olivat lauantain tapaan tulessa.

B-lohkossa Japani jatkoi hyviä otteitaan nollaamalla Saksan lukemin 2−0. Japani on osunut laajalla rintamalla, sillä yksikään joukkueen pelaajista ei ole tehnyt yli kahta tehopistettä, mutta suurin sankari Saksaa vastaan oli maalivahti Nana Fujimoto. Fujimoto torjui 25 laukausta Saksan Ivonne Schroederin napatessa 13 kiekkoa. Kahden voittonsa ansiosta Japani johtaa lohkoaan pisteellä ennen Ruotsia.

Japanille lauantaina tappion kärsinyt Ruotsi voitti sunnuntain ottelussaan Sveitsin niukasti 3−2. Ruotsi johti ottelua parhaimmillaan jo 3−0, mutta Sveitsi iski loppuminuuteilla kaksi maalia otettuaan Florence Schellingin pois maalin suulta. Ruotsin Erika Grahm iski ottelussa yhden osuman ja on viimeistellyt nyt kahteen otteluun muikeat neljä maalia.

A-lohkon päiväpelissä Venäjästä ei juuri ollut vastusta Kanadalle. Kanada voitti ottelun suvereenin esityksen jälkeen 4−0. Joukkueen kokeneimpaan kaartiin kuuluva Caroline Ouellette vei Kanadan johtoon jo minuutin kohdalla, mutta ottelun tarkimmasta suorituksesta vastasi Courtney Birchard. Birchardin 3−0-osuma syntyi ensimmäisen erän lopussa, kun pelikellossa oli aikaa jäljellä 0,1 sekuntia.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle