Myös Raumalla valmentaja vaihtoon - Vuori jättää Lukon

LIIGA / Uutinen
Juha Vuoren pesti Lukon peräsimessä päättyi.
Pahasti läpi syksyn alisuorittanut Rauman Lukko on vapauttanut päävalmentaja Juha Vuoren tehtävistään. Jatkossa raumalaisjoukkueen päävalmentajan tehtäviä hoitaa Kari Heikkilä.

Kuluvaksi kaudeksi 2+2-vuotisella sopimuksella raumalaisjoukkueen peräsimeen nostettu Juha Vuori ei jatka tehtävissään. Lukon syksy on ollut erittäin synkkä, sillä se on sarjassa viimeisenä kerättyään 22 ottelusta ainoastaan 17 pistettä.

− Lähdimme yhdessä tekemään täksi kaudeksi isompaa muutosta ja rakentamaan täysin uutta projektia. Valitettavasti emme saaneet aikaiseksi sitä mitä haimme, kommentoi Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Raumalaisjoukkueen uudeksi pääkäskijäksi on nimetty Kari Heikkilä. Heikkilän sopimus kattaa loppukauden ja hän aloittaa tehtävissään välittömästi. Heikkilä on Suomessa valmentanut aiemmin Kärppiä, Bluesia, HPK:ta sekä Ilvestä. 58-vuotiaalta valmentajalta löytyy kokemusta myös KHL:stä.

− Tällä ratkaisulla haemme ennen kaikkea sitä, että pääsemme takaisin voittojen tielle ja sitä kautta lähdemme tavoittelemaan paikkaa ensi kevään pudotuspeleissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle