Muun Euroopan World Cup -joukkue nimesi johtohenkilönsä

MAAJOUKKUE / Uutinen
Ralph Krueger palaa valmennushommiin World Cupissa.
Kuva © Getty Images
Ensi vuoden World Cupissa mukana oleva muun Euroopan joukkue on nimennyt tärkeimmät johtohenkilönsä. Valmennusvastuun ottaa Ralph Krueger. Joukkueenjohtajan vastuun saa Franz Reindl ja managerina toimii entinen NHL-pelaaja Miroslav Satan.

Muun Euroopan joukkue koostuu niistä pelaajista, jotka eivät edusta Ruotsia, Suomea, Tšekkiä tai Venäjää. Joukkue tulee pelaamaan samassa alkulohkossa Kanadan, USA:n ja Tšekin kanssa.

Päävalmentaja Ralph Krueger on syntyjään kanadalainen, mutta hänellä on myös Saksan kansalaisuus. Valmennusuransa hän on pääosin tehnyt Itävallassa, jossa hän voitti Feldkirchin mukana Euroopan Liigan vuonna 1998 sekä Sveitsissä, jonka maajoukkuetta Krueger valmensi peräti 12 vuoden ajan. Krueger kuului Edmonton Oilersin valmennustiimiin vuosina 2010-13, joista viimeimmän kauden hän oli päävalmentaja.

Franz Reindl toimii Saksan jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Slovakialainen Miroslav Satan pelasi urallaan 1050 NHL-ottelua, joissa hän iski 735 pistettä. Satan on Stanley Cup -voittaja vuodelta 2009 Pittsburgh Penguinsin riveistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle