MTV: Pentikäinen jatkaa uraansa Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Atte Pentikäinen hämmentää vastustajia seuraavaksi Kärppien paidassa, kertoo MTV.
Kuva © Mika Kylmäniemi - mika@photomotion.org
MTV:n nettisivujen mukaan Oulun Kärpät on hankkinut riveihinsä puolustaja Atte Pentikäisen.

Kokenut puolustaja Atte Pentikäinen, 32, pelaa tulevalla kaudella hallitsevan mestarin Oulun Kärppien paidassa, kertoo MTV:n nettisivut. Sopimuksessa on kahden kuukauden mittainen koeaika.

− Tarvitsimme pakistoon täydennystä nyt, kun Vili Saarijärvi jatkaakin todennäköisesti peliuraansa Pohjois-Amerikassa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho seuran kotisivuilla.

Liigassa aiemmin urallaan Ilvestä, Tapparaa, Jokereita ja Ässiä edustanut Pentikäinen pelasi viime kaudella Ilveksen takalinjoilla 52 ottelua ja tekaisi niissä yhdeksän tehopistettä. Isokokoinen ja kovaotteinen puolustaja merkkautti näissä myös 89 rangaistusminuuttia.

Juupajoelta kotoisin oleva puolustaja on koko 395 Liiga-ottelun urallaan saanut kokoon 42 tehopistettä ja 681 rangaitusminuuttia. Pentikäinen on pelannut urallaan myös Mestiksessä sekä Ruotsissa ja Slovakiassa. Lähes kaksimetrisen ja yli satakiloisen Pentikäisen palkintokaapista löytyy SM-hopea keväältä 2006 Ässien paidasta ja SM-pronssi Tapparasta vuodelta 2008.

Päivitetty 2.8.2015 10.53: Lisätty tieto koeajasta sekä Harri Ahon kommentti

» Lähetä palautetta toimitukselle