MTV: Minnesotan Erik Haula jättää MM-kisat väliin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Erik Haulaa ei nähdä MM-kisoissa Venäjällä.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Erik Haula ei edusta Suomea toukokuussa pelattavissa Venäjän MM-kilpailuissa. Asiasta kertoi MTV.

Keskushyökkääjänä päättyneellä kaudella pelannut 25-vuotias porilainen ei lähde MM-turnaukseen loukkaantumisen takia.

− Ei tämä ole enää mikään salaisuus. En voi tulla MM-kisoihin, jalka on sen verran huonossa kunnossa. Tiistaina olin lääkärintarkastuksessa, ei minua päästetä mukaan. Seuran lääkäri laittoi papereissa rastin siihen kohtaan, jossa lukee, ettei voi pelata, sanoi Haula MTV:lle.

Minnesotan kausi päättyi NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Dallas Starsia vastaan. Haula pelasi vielä pudotuspeleissä, mutta loukkaantumisen vuoksi mies tarvitsee nyt lepoa.

− Nivusen ja lonkankoukistajan alueella on repeämä. Jalkaa ei leikata, mutta se vaatii nyt 4-6 viikon levon tullakseen kuntoon. Tai kuntoon ja kuntoon. Tämä on fakta, kertoi Haula.

Haula pelasi NHL:n runkosarjassa 76 ottelua, joissa hän teki ennätyspisteensä 14+20=34. Pudotuspeleissä viidessä ottelussa syntyi neljä (1+3) tehopistettä. Haula edusti Leijonia viimeksi kaksi vuotta sitten pelatussa MM-turnauksessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle