Mike Richards ei kelvannut kenellekään

NHL / Uutinen
Alle kolmekymppisenä paljon voittaneen Richardsin tilanne ei ole helppo.
Kuva © Getty Images
Los Angeles Kings asetti keskushyökkääjänsä Mike Richardsin siirtolistalle, mutta mikään joukkue ei häntä poiminut.

Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Mike Richards, 29, läpäisi siirtolistan ja hänet voidaan siirtää AHL:n puolelle. Kings asetti kanadalaisen keskushyökkääjän siirtolistalle muiden vapaasti poimittavaksi, mutta kukaan ei miestä ilmaiseksi huolinut.

Richardsin pitkää sopimusta on jäljellä edelleen viisi vuotta. Sopimuksen vuosiarvo on 5,75 miljoonaa dollaria. Jos Kings päättää Richardsin pudottaa AHL:n puollelle, saa se 925 000 dollaria tilaa palkkakattoon.

Richards on tällä kaudella tehnyt viisi maalia ja 15 tehopistettä 47 ottelussa hallitsevan mestarin riveissä. Richards on joukkueensa kahdeksanneksi tehokkain hyökkääjä.

Urallaan kolmissa Stanley Cup -finaaleissa pelannut Richards on voittanut kahden sormuksen ohella olympiakultaa Kanadan paidassa vuonna 2010. Richards on myös nuorten maailmanmestari.

Koko urallaan Richards on pelannut 704 runkosarja- ja 124 pudotuspeliottelua NHL:ssä Kingsin sekä Philadelphia Flyersin paidoissa. Runkosarjassa hän on saanut aikaiseksi 481 tehopistettä. Hän toimi Flyersin kapteenina kolmen kauden ajan ennen kuin hänet kaupattiin Kingsiin. Vuoteen 2020 asti ulottuvan sopimuksensa Richards on solminut alunperin Flyersin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle