Koivistolla on pelannut kaksi kautta Liigassa.

Timo Savela

Mika Koivisto suuntaa Joensuuhun - "Aion antaa joka ilta kaikkeni logolle"

Jokipojat vahvistaa hyökkäystään KooKoossa viime kaudet pelanneella Mika Koivistolla.

Mika Koivistolla oli jo sopimus ensi kaudesta Hokin kanssa, mutta se raukesi kajaanilaisseuran ajauduttua konkurssiin.

Koivisto edusti viimeiset kolme kautta KooKoota. Viime kaudella 25-vuotias laitahyökkääjä kokosi Liigassa 36 ottelussa tehot 0+2.

− Liigavuodet olivat varsin opettavaisia. Näin ainakin sen, missä se raja Suomen huipulla menee ja sain paljon oppia sekä esimerkkiä kokeneilta pelaajilta, Koivisto kertoi.

− Itselläni on vielä hiukan töitä edessä varsinaiseen läpimurtoon, ja siksi saavuin nyt Joensuuhun ja Mestikseen. Tulen kehittymään pelaajana entisestään ja hakemaan vastuuta sekä peliaikaa. Myös se vaikutti paljon, että valmentaja Jouni Varis halusi minut nimenomaan Jokipoikiin.

Kiiminkiläislähtöinen Koivisto on pelannut Mestiksessä aiemmin KooKoon lisäksi myös Hokin riveissä kahden kauden ajan. KooKoo-paidassa hän saavutti Mestis-hopeaa kaudella 2014-15.

− Vahvuuteni on myös monipuolisuus, pystyn pelaamaan kahteen suuntaan. Aion lisäksi antaa joka ilta kaikkeni logolle ja taistella seuran menestyksen eteen, Koivisto linjasi.

− Hän tuo meille hyökkäyspäähän johtajuutta. Koivisto lyö itsensä likoon illasta toiseen, ja vaikka hän ei ole hirveän isokokoinen, hän taklaa paljon ja on puolustuspäässäkin kova ja heittäytyy kiekkojen eteen. Lisäksi hän on loistava alivoimapelaaja, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kuvaili uutta vahvistusta.

Lue myös

Jokipoikien Koivisto taklasi itsensä suihkuun

MESTIS | 15.11.2017 19:19
Jokipoikien hyökkääjä Mika Koiviston ottelu Ketterää vastaan päättyi avauserän lopulla päähän kohdistuneesta taklauksesta tulleeseen ulosajoon. lue lisää

Jokipojat löysi Iilahden korvaajan - Joonas Harald matkaa Joensuuhun

MESTIS | 12.11.2017 22:12
Pelicansin kanssa sopimuksensa lauantaina purkanut Joonas Harald siirtyy Mestis-joukkue Jokipoikien riveihin. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Punapaidassa piipahtava Akkanen ylittää harvinaisen rajapyykin

MESTIS | 27.10.2017 9:00
Jokipojat lähtee revanssiviikonloppuun mielenkiintoinen vahvistus mukanaan. Uusi vahvistus on kuitenkin tällä kertaa vanha tuttavuus, sillä ärjypaitoihin paluun tekee aikaisemmilta kausilta tuttu Juuso Akkanen. Konkaripuolustaja saavuttaa viikonlopun pelien jälkeen 500 pelin rajapyykin toisena pelaajana nyky-Mestiksessä. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

Kommentit

Mika Koivisto

Jokipojat #22 L lh
s. 1992 Kiiminki
180CM / 74KG
SOPIMUS: 2018