Koivistolla on pelannut kaksi kautta Liigassa.

Timo Savela

Mika Koivisto suuntaa Joensuuhun - "Aion antaa joka ilta kaikkeni logolle"

Jokipojat vahvistaa hyökkäystään KooKoossa viime kaudet pelanneella Mika Koivistolla.

Mika Koivistolla oli jo sopimus ensi kaudesta Hokin kanssa, mutta se raukesi kajaanilaisseuran ajauduttua konkurssiin.

Koivisto edusti viimeiset kolme kautta KooKoota. Viime kaudella 25-vuotias laitahyökkääjä kokosi Liigassa 36 ottelussa tehot 0+2.

− Liigavuodet olivat varsin opettavaisia. Näin ainakin sen, missä se raja Suomen huipulla menee ja sain paljon oppia sekä esimerkkiä kokeneilta pelaajilta, Koivisto kertoi.

− Itselläni on vielä hiukan töitä edessä varsinaiseen läpimurtoon, ja siksi saavuin nyt Joensuuhun ja Mestikseen. Tulen kehittymään pelaajana entisestään ja hakemaan vastuuta sekä peliaikaa. Myös se vaikutti paljon, että valmentaja Jouni Varis halusi minut nimenomaan Jokipoikiin.

Kiiminkiläislähtöinen Koivisto on pelannut Mestiksessä aiemmin KooKoon lisäksi myös Hokin riveissä kahden kauden ajan. KooKoo-paidassa hän saavutti Mestis-hopeaa kaudella 2014-15.

− Vahvuuteni on myös monipuolisuus, pystyn pelaamaan kahteen suuntaan. Aion lisäksi antaa joka ilta kaikkeni logolle ja taistella seuran menestyksen eteen, Koivisto linjasi.

− Hän tuo meille hyökkäyspäähän johtajuutta. Koivisto lyö itsensä likoon illasta toiseen, ja vaikka hän ei ole hirveän isokokoinen, hän taklaa paljon ja on puolustuspäässäkin kova ja heittäytyy kiekkojen eteen. Lisäksi hän on loistava alivoimapelaaja, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kuvaili uutta vahvistusta.

Lue myös

Karjalainen: Puolustajakonkari Akkanen lopettaa peliuransa

MESTIS | 30.6.2017 12:02
Lähes 500 Mestis-ottelua vyölleen kerryttänyt puolustaja Juuso Akkanen lopettaa peliuransa ja aloittaa Jokipoikien juniorivalmentajana. lue lisää

Peliittojen tehohyökkääjä Jokipoikien haaviin

MESTIS | 6.6.2017 17:01
Jokipojat vahvistaa hyökkäyskalustoaan Peliittojen viime kauden ykköspistemiehellä, Tuukka Rajamäellä. Joensuulaisryhmä teki lisäksi jatkosopimuksen valmennusryhmäänsä. lue lisää

Viirlas tilkitsemään Jokipoikien takalinjoja

MESTIS | 30.5.2017 18:05
Jokipojat vahvistaa puolustuskalustoaan Hokista siirtyvällä Roni Viirlaksella. lue lisää

Jokipojat vahvistuu ranskalaispuolustajalla

MESTIS | 23.5.2017 11:17
Jokipoikien tulevan kauden joukkueessa nähdään ranskalaisväriä, kun seuran riveihin liittyy puolustaja Fabien Bourgeois. lue lisää

Jokipojille uusia vahvistuksia ja vanhoja jatkajia - Raitanen matkaa Joensuuhun

MESTIS | 16.5.2017 17:16
Jokipojat julkaisi tiistaina seitsemän pelaajasopimusta. Joensuulaisryhmään neljän jatkosopimuksen lisäksi uutena nimenä liittyi muun muassa Kiekko-Vantaata edustanut Lassi Raitanen. lue lisää

Kommentit

Mika Koivisto

Jokipojat #22 L lh
s. 1992 Kiiminki
180CM / 74KG
SOPIMUS: 2018