Metropolien divisioona vei tähdistöottelun huipennuksen − Simmondsista tähtien tähti

NHL / Uutinen
Kuva © Getty Images
Tähdistöotteluviikonlopun divisioonaturnaus päättyi Metropolien divisioonan juhliin.

NHL:n vuotuinen tähdistöotteluviikonloppu huipentui divisioonajoukkueiden turnaukseen, jossa neljä divisioonaa ratkoi keskinäistä paremmuutta kolmella kolmea vastaan. Tänä vuonna divisioonaturnauksen voittajaksi nousi Metropolien divisioona.

Tyynenmeren divisioona ja Keskinen divisioona ratkaisivat omassa välierässään toisen finalistin nimen. Keskistä divisioonaa edustanut Winnipeg Jetsin Patrik Laine jäi ilman tehopisteitä sivusta seuraajan rooliin, kun Tyynenmeren divisioonan joukkue marssi finaaliin maalein 10-3. Välierän tehomies oli Anaheim Ducksin puolustaja Cam Fowler neljällä (1+3) tehopisteellään.

Toisessa välierässä turnauksen lopullinen voittaja Metropolien divisioona paukutti niin ikään kymmenen maalia ja eteni jatkoon maalein 10-6. Columbus Blue Jacketsin Cam Atkinson tehtaili neljä (2+2) tehopistettä, myös Philadelphia Flyersin Wayne Simmonds maalasi kahdesti.

Finaali oli lukemiltaan tasaisempi, ja maaleja tehtailtiin vuoron perään. Ottelu ratkesi lopulta toisessa erässä, kun Metropolien divisioonan Atkinson ja Simmonds maalasivat viiden sekunnin välein. Simmonds valittiin myös turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle