Viime kaudella Espoo United ja TUTO kohtasivat pronssiottelussa.

Timo Savela

Mestis alkaa huomenna, Espoo Unitedin pääsyliput tulivat vasta myyntiin

Espoo Unitedin huomisen Mestis-kauden kotiavauksen pääsyliput tulivat myyntiin vasta reilu vuorokausi ennen kuin kiekko putoaa jäähän.

Espoo Unitedin sarjakauden ensimmäiseen kotiotteluun oli aikaa vain reilu vuorokausi, kun sen pääsyliput tulivat myyntiin. United tiedotti asiasta ottelutapahtumansa tapahtumasivulla Facebookissa. Samassa yhteydessä kerrottiin lippuluukulta ostettavien pääsylippujen hinnat, joten ilmeisesti seura myy niitä paikan päällä.

United ei ole toimittanut kausikorttejaan sellaisen ostaneille. Se tiedotti asiasta verkkosivuillaan 11. syyskuuta. Tiedotteessa kerrottiin, että kausikortit voi noutaa ensimmäisten kotiottelujen yhteydessä Metro Areenalta. Toisaalla verkkosivuilla sanotaan, että "kausikortit toimitetaan asiakkaille elokuun aikana".

Unitedin ennen kauden alkamista järjestämistä harjoitusotteluista Kiekko-Vantaa-kohtaamisessa oli 433 katsojaa, TUTOa vastaan 247 ja Peliittoja vastaan 222. Suomen Cupin S-Kiekko-kotiottelua todisti hallilla 224 katsojaa.

Espoolaisseuran taloustilanne on avoimen ankea. Kesän aikana sille kertyi palkkarästejä, se haastettiin oikeuteen, sen kotihallista katkaistiin sähköt eikä sillä ole tällä hetkellä toimitusjohtajaa.

Juttua muokattu 28.9.2017 kello 18.17. Pääsyliput tulivat myyntiin pari tuntia alkuperäisen uutisen julkaisemisen jälkeen. Tekstiä muokattu sen mukaan. Alun perin uutinen kertoi siitä, että pääsyliput eivät olleet myynnissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Franssilan aika Espoo Unitedissa jäi lyhyeksi

MESTIS | 4.12.2017 16:33
Espoo United ja puolustaja Miika Franssila ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. lue lisää

Tunteikkaan paluun tehnyt Hirschovits: "Olen ollut huonolla tuulella ja kiukkuinen"

MESTIS | 30.11.2017 12:45
Hyökkääjä Kim Hirschovits teki paluun kaukaloon yli vuoden pelaamattomuuden jälkeen keskiviikkona Espoossa Unitedin pelatessa TUTOa vastaan. Yleisö osoitti arvostustaan antamalla reilut aplodit miehen astuessa jäälle ensimmäisen kerran ottelussa. Hirschovits oli ottelun jälkeen sekä hyvillä mielin että harmissaan. lue lisää

Kim Hirschovits palaa jäälle: "Uskon, että pystyn hyvin vetämään"

MESTIS | 29.11.2017 9:00
Yli vuoden kestäneen sivussa olon aika on ohi ja Kim Hirschovits on vihdoin pelikunnossa. Hirschovits tekee paluun kaukaloon Unitedin kotihallissa Espoossa keskiviikkona TUTOa vastaan pelattavassa ottelussa. lue lisää

Aleksi Rutanen: "Vähän onnekkaasti se kiekko pomppi sieltä putkista"

MESTIS | 5.11.2017 8:30
Lauantai-iltainen Espoo United-IPK -ottelu ei tarjonnut ainakaan kotijoukkueen maali-iloittelua, sillä espoolaisten ainoasta maalista vastasi espoolaislähtöinen hyökkääjä Aleksi Rutanen. Hyökkääjä pääsi puolittaiseen läpiajoon ja iski kiekon maaliin alivoimalla. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Aleksi Järvinen

Espoo United #7 L h
s. 1993 Espoo
177CM / 80KG
SOPIMUS: 2018 (2019)