Viime kaudella Espoo United ja TUTO kohtasivat pronssiottelussa.

Timo Savela

Mestis alkaa huomenna, Espoo Unitedin pääsyliput tulivat vasta myyntiin

Espoo Unitedin huomisen Mestis-kauden kotiavauksen pääsyliput tulivat myyntiin vasta reilu vuorokausi ennen kuin kiekko putoaa jäähän.

Espoo Unitedin sarjakauden ensimmäiseen kotiotteluun oli aikaa vain reilu vuorokausi, kun sen pääsyliput tulivat myyntiin. United tiedotti asiasta ottelutapahtumansa tapahtumasivulla Facebookissa. Samassa yhteydessä kerrottiin lippuluukulta ostettavien pääsylippujen hinnat, joten ilmeisesti seura myy niitä paikan päällä.

United ei ole toimittanut kausikorttejaan sellaisen ostaneille. Se tiedotti asiasta verkkosivuillaan 11. syyskuuta. Tiedotteessa kerrottiin, että kausikortit voi noutaa ensimmäisten kotiottelujen yhteydessä Metro Areenalta. Toisaalla verkkosivuilla sanotaan, että "kausikortit toimitetaan asiakkaille elokuun aikana".

Unitedin ennen kauden alkamista järjestämistä harjoitusotteluista Kiekko-Vantaa-kohtaamisessa oli 433 katsojaa, TUTOa vastaan 247 ja Peliittoja vastaan 222. Suomen Cupin S-Kiekko-kotiottelua todisti hallilla 224 katsojaa.

Espoolaisseuran taloustilanne on avoimen ankea. Kesän aikana sille kertyi palkkarästejä, se haastettiin oikeuteen, sen kotihallista katkaistiin sähköt eikä sillä ole tällä hetkellä toimitusjohtajaa.

Juttua muokattu 28.9.2017 kello 18.17. Pääsyliput tulivat myyntiin pari tuntia alkuperäisen uutisen julkaisemisen jälkeen. Tekstiä muokattu sen mukaan. Alun perin uutinen kertoi siitä, että pääsyliput eivät olleet myynnissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Jäähdytysaineet vuosivat jäälle Vantaalla - pääkaupunkiseudun kamppailu siirtyy harjoitushalliin

MESTIS | 17.2.2018 16:44
Vantaan Trio Areenan putkiongelmat siirtävät Kiekko-Vantaan ja Espoo Unitedin välisen ottelun harjoitushalliin. lue lisää

Törkyhuutelu toi Summaselle kunnianloukkaussyytteen

MESTIS | 16.2.2018 11:26
Mestiksen Espoo Unitedia valmentaessaan Raimo Summanen haukkui silloista Hermeksen päävalmentajaa Antti Karhulaa pedofiiliksi. Nyt asia on edennyt oikeuslaitoksen rattailla. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Rutanen uskoo yhteishengen voimaan − "Päätettiin, että nyt riittää läpsyttely"

MESTIS | 11.2.2018 15:31
Espoo Unitedin Aleksi Rutanen on tällä kaudella ollut yksi joukkueensa vahvimmista lenkeistä. Tähän mennessä tehot 12+13 iskenyt hyökkääjä jakoi Jatkoajalle mietteitään espoolaisten kuluneesta kaudesta. lue lisää

Syöttöpisteitä keräävä Forsström: "Maalin tekeminen maistuu silti maukkaammalle"

MESTIS | 27.1.2018 14:00
Espoo Unitedin kuluva kausi on sisältänyt monenlaisia vaiheita. Alkukauden haasteiden jälkeen näyttäisi siltä, että myös espoolaisten peli on alkanut kulkea pikkuhiljaa paremmin. Niin myös ensimmäistä kauttaan Espoossa pelaavan Juuso Forsströmin, joka on tällä hetkellä espoolaisten parhaita pelaajia. lue lisää

Espoo Unitedin rivit harvenevat - kokenut puolustaja siirtyy Saksaan

MESTIS | 26.1.2018 9:08
Espoo Unitedin Jimi Santala siirtyy Saksan kakkosliigaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Jimi Santala

Espoo United #88 L p
s. 1988 Helsinki
176CM / 81KG
SOPIMUS: 2018