Mehtimäkeläinen: Jokipojat ei luovu sarjapaikasta suosiolla

MESTIS / Uutinen
Jokipojat taistelee sarjapaikkansa puolesta.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat on ilmoittanut valittavansa Urheilun oikeusturvalautakuntaan siitä, että seuralle ei myönnetty lisenssiä Mestikseen ensi kaudeksi.

Jokipoikien varapuheenjohtajan ja taustayhtiö HokiJoki Oy:n pääomistajiin kuuluvan Jussi Jormakan mukaan keskeisin peruste valitukselle Urheilun oikeusturvalautakuntaan on se, ettei lisenssikomitea ottanut päätöksessään riittävästi huomioon käynnissä olevaa yhtiön velkasaneerausmenettelyä, kertoo verkkojulkaisu Mehtimäkeläinen.

− Lisenssitoimikunta tekee päätöksensä sääntöjen mukaan. Mutta onko heillä ollut kaikki oikeat tiedot käytettävissään päätöksensä tueksi, Jormakka kyseenalaistaa.

Huhtikuun puolivälissä Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käsittelyssä paljastui, että HokiJoki Oy:n rasitteena on noin 800 000 euron velkataakka.

− Esillä olleet velkasummat eivät ole akuutteja. Jos pääsemme velkasaneeraukseen, summat ovat sen jälkeen huomattavasti pienempiä. Taistelu jatkuu, ja on joka tapauksessa varmaa, että valitamme Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Jormakka myöntää, että seuralla on edelleen päättyneen kauden palkkoja maksamatta.

Lähde: Mehtimäkeläinen

» Lähetä palautetta toimitukselle