Medvescak Zagreb esiintyi KHL:ssä neljän kauden ajan.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Medvescak Zagreb jättää KHL:n

Kroatialainen KHL-seura Medvescak Zagreb ei jatka sarjassa ensi kaudella. Joukkue palaa takaisin Itävallan sarjaan, jossa se pelasi neljän vuoden ajan myös ennen KHL:ään liittymistä.

Medvescak Zagrebin paras kausi KHL:ssä oli seuran tulokaskausi, jolloin joukkue eteni pudotuspeleihin pudoten kuitenkin ensimmäisellä kierroksella Lev Prahalle. Sen jälkeen joukkue jäi kolmesti pudotuspelien ulkopuolelle.

Seuran toimintaa ovat häirinneet talousvaikeudet jo useamman kauden ajan. Kuluvalla kaudella kauden viimeisessä ottelussa mukana oli enää 15 kenttäpelaajaa.

Ensi kaudella joukkue pelaa Itävallan pääsarjassa EBEL:ssä, jossa on mukana joukkueita myös Italiasta, Sloveniasta, Unkarista ja Tšekistä. Aikaisempina vuosina sarjassa Medvescak ylsi kahdesti välieriin.

Lue myös

Zagreb saa suomalaisosaamista takalinjoille - Pöyhönen ja Tikkanen siirtyvät Kroatiaan

Muut Sarjat | 30.7.2017 22:59
Neljän KHL-kauden jälkeen paluun Itävallan EBEL-liigaan tekevä Medvešcak Zagreb hankki riveihinsä suomalaisväriä, kun Marko Pöyhönen ja Harri Tikkanen siirtyvät kroatialaisjoukkueeseen. lue lisää

Vanhempi Koskiranta Zagrebiin

LIIGA | Muut Sarjat | 19.6.2017 15:06
SaiPassa viimeksi pelannut hyökkääjä Tero Koskiranta on tehnyt sopimuksen Medvescak Zagrebin kanssa. Seura siirtyi viime kauden jälkeen KHL:stä takaisin EBEL:iin, jossa pelaa joukkueita viidestä eri maasta. lue lisää

Hoviselle lähtöpassit KHL:stä

LIIGA | 2.11.2016 18:57
Alkukaudella KHL:ää Medvescak Zagrebissa pelannut Niko Hovinen ei jatka joukkueen vahvuudessa. Hän ehti pelata vain viidessä KHL-ottelussa. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

IlvesHIFK
"Maalinteon kanssa painivien kohtaaminen"
Keskiviikon ainoassa liigakamppailussa kohtaavat alavireisesti kautensa aloittaneet Ilves ja HIFK. Molemmat ovat pystyneet pelaamaan tuloksellisesti tiukkoja kamppailuita, mutta viimeistelyn tehokkuus on kääntänyt pelit vastustajalle. Helsinkiläisryhmän vahvuutena on hyvävireinen maalivahti Atte Engren, joka tuo edun HIFK:lle. Kamppailusta on turha odottaa maali-iloittelua, eikä ratkaisun hakeminen jatkoajaltakaan aivan mahdottomuus olisi.
  • 1
  • 2
  • 2
  • 3

Thomas Larkin

s. 1990 London, GBR
196CM / 100KG
SOPIMUS: 2016
VARAUS: 2009 Columbus Blue Jackets 5. kierros #137