Vadim Šipatšov on aloittanut uransa Golden Knightsissa hyvin ristiriitaisissa merkeissä.

Getty Images

McPhee kiistää huhut Šipatšovin lähtöaikeista

Aiemmin maanantaina KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏ kertoi, että Vegas Golden Knightsin Vadim Šipatšov harkitsee paluuta SKA:han. TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan Šipatšovin agentti Petr Svoboda puolestaan kiisti lähtöaikeet.

Vegas Golden Knights järjesti maanantaina lehdistötilaisuuden, jossa se kommentoi myös Šipatšovin tilannetta. Päävalmentaja Gerard Gallantilta kysyttiin, siirrettiinkö Šipatšov farmijoukkueeseen siksi, ettei hyökkääjän suoritustaso riittänyt.

− Hän ei ole täällä. Keskityn niihin 23 pelaajaan, jotka ovat, Gallant totesi.

GM George McPhee tarkensi että kyse oli "numeropäätöksestä". Tällä viitataan siihen, että kokoonpanossa tulee olla 23 pelaajaa, ja koska määrä ylittyi, piti tilaa tehdä siirroilla. Golden Knightsilla oli kolme pelaajaa, jotka voitiin siirtää farmijoukkueeseen ilman siirtolistalle asettamista: Šipatšov, Alex Tuch ja Shea Theodore. Kaikki aloittivat kautensa virallisesti Chicago Wolvesissa.

McPhee myös huomautti, että asia on selitetty Šipatšoville ja hänen agentilleen, jotka eivät aiemmin sitä täysin ymmärtäneet. Hän kutsuu huhuja Šipatšovin lähtöaikeista valheellisiksi ja lisää, että Šipatšov on allekirjoittanut sopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa eikä voi vain lähteä. 

Kun Chicago Wolves pelasi aiemmin Teksasissa, Šipatšov lensi kotiin ollakseen lähempänä vaimoaan. McPheen mukaan hänen ei odoteta varsinaisesti pelaavan farmijoukkueessa. 

Lehdistötilaisuudessa käsiteltiin myös Golden Knightsin kokoonpanoa. McPheen mukaan he arvioivat edelleen tilannetta, koska pelaajia ei voi oikeasti tuntea ennen kuin heidän kanssaan viettää aikaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Šipatšov nousee Golden Knightsin kokoonpanoon - Haula loukkaantuneiden listalle

NHL | 14.10.2017 23:55
Vegas Golden Knights kohtasi eilen Detroit Red Wingsin ja kärsi historiansa ensimmäisen häviön. lue lisää

Golden Knightsin avauskokoonpanot julkaistu - Šipatšov aloittaa farmissa

NHL | 6.10.2017 21:39
Vegas Golden Knights pelaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa historiansa ensimmäisen virallisen pelin ja kohtaa Dallas Starsin. Ottelun kokoonpanot on nyt julkaistu, ja keskustelu käy kuumana. lue lisää

Šipatšov, Theodore ja Tuch farmiin - ainakin pariksi päiväksi

NHL | 4.10.2017 9:13
Vegas Golden Knights ilmoitti, että Vadim Šipatšov, Shea Theodore ja Alex Tuch lähtevät seuraavaksi seuran farmijoukkueeseen, Chicago Wolvesiin. lue lisää

Golden Knights hankki venäläistaituri Vadim Šipatšovin

NHL | 5.5.2017 9:36
Vegas Golden Knights tiedotti tehneensä venäläiskeskushyökkääjä Vadim Šipatsovin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Šipatšov on tuoreen NHL-seuran historian toinen pelaajahankinta. lue lisää

KHL:n suomalaiset vko 41: Jyrki Jokipakka nousi heti Sotšin ykköspuolustajaksi

KHL | 16.10.2017 16:31
KHL:n viikottainen suomalaiskatsaus tekee paluun viikon tauon jäljiltä, kun Jatkoajan KHL-asiantuntijat Sami Salminen ja Ville Korhonen puivat tuttuun tapaan sarjan menneen viikon merkittävimmät suomalaistapaukset. Tällä kertaa katsauksen teemana ovat paluut: Jonas Enlundin paluu Sibiriin, Anssi Salmelan paluu KHL:ään ja Jyrki Jokipakan paluu Eurooppaan. Lisäksi spekuloidaan Teemu Pulkkisen mahdollisella paluulla vanhalle mantereelle jälleen uuden farmikomennuksen seurauksena. lue lisää

Kommentit

Vadim Šipatšov

Vegas #87 L kh
s. 1987 Cherepovets, RUS
185CM / 86KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: Ei varausta