Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Vadim Šipatšov on aloittanut uransa Golden Knightsissa hyvin ristiriitaisissa merkeissä.

Getty Images

McPhee kiistää huhut Šipatšovin lähtöaikeista

Aiemmin maanantaina KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏ kertoi, että Vegas Golden Knightsin Vadim Šipatšov harkitsee paluuta SKA:han. TSN:n toimittaja Darren Dregerin mukaan Šipatšovin agentti Petr Svoboda puolestaan kiisti lähtöaikeet.

Vegas Golden Knights järjesti maanantaina lehdistötilaisuuden, jossa se kommentoi myös Šipatšovin tilannetta. Päävalmentaja Gerard Gallantilta kysyttiin, siirrettiinkö Šipatšov farmijoukkueeseen siksi, ettei hyökkääjän suoritustaso riittänyt.

− Hän ei ole täällä. Keskityn niihin 23 pelaajaan, jotka ovat, Gallant totesi.

GM George McPhee tarkensi että kyse oli "numeropäätöksestä". Tällä viitataan siihen, että kokoonpanossa tulee olla 23 pelaajaa, ja koska määrä ylittyi, piti tilaa tehdä siirroilla. Golden Knightsilla oli kolme pelaajaa, jotka voitiin siirtää farmijoukkueeseen ilman siirtolistalle asettamista: Šipatšov, Alex Tuch ja Shea Theodore. Kaikki aloittivat kautensa virallisesti Chicago Wolvesissa.

McPhee myös huomautti, että asia on selitetty Šipatšoville ja hänen agentilleen, jotka eivät aiemmin sitä täysin ymmärtäneet. Hän kutsuu huhuja Šipatšovin lähtöaikeista valheellisiksi ja lisää, että Šipatšov on allekirjoittanut sopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa eikä voi vain lähteä. 

Kun Chicago Wolves pelasi aiemmin Teksasissa, Šipatšov lensi kotiin ollakseen lähempänä vaimoaan. McPheen mukaan hänen ei odoteta varsinaisesti pelaavan farmijoukkueessa. 

Lehdistötilaisuudessa käsiteltiin myös Golden Knightsin kokoonpanoa. McPheen mukaan he arvioivat edelleen tilannetta, koska pelaajia ei voi oikeasti tuntea ennen kuin heidän kanssaan viettää aikaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Šipatšjov-saaga päätökseen - Golden Knights jätti venäläistähden potentiaalin käyttämättä

NHL | 13.11.2017 7:00
Vielä kauden alussa Vadim Šipatšjovin ajateltiin olevan yksi Vegas Golden Knightsin kaikkein kovimmista hyökkääjistä. Hänen odotettiin tekevän taikojaan erityisesti ylivoimatilanteessa ja takovan pisteitä pisteiden perään. Mitään tästä ei tapahtunut. lue lisää

Šipatšjovin NHL-ura ohi

NHL | 10.11.2017 9:17
Vadim Šipatšjov ja Vegas Golden Knights ovat purkaneet sopimuksensa. lue lisää

Tulevaisuuden toivosta sopimusrikkojaksi − Šipatšjov ei ole avain voittoon

NHL | 30.10.2017 20:54
Vadim Šipatšjov on aiheuttanut lyhyen Pohjois-Amerikan-komennuksensa aikana paljon draamaa, mutta vähemmän tuloksia. lue lisää

Šipatšov nousee Golden Knightsin kokoonpanoon - Haula loukkaantuneiden listalle

NHL | 14.10.2017 23:55
Vegas Golden Knights kohtasi eilen Detroit Red Wingsin ja kärsi historiansa ensimmäisen häviön. lue lisää

Golden Knightsin avauskokoonpanot julkaistu - Šipatšov aloittaa farmissa

NHL | 6.10.2017 21:39
Vegas Golden Knights pelaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa historiansa ensimmäisen virallisen pelin ja kohtaa Dallas Starsin. Ottelun kokoonpanot on nyt julkaistu, ja keskustelu käy kuumana. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

1
Siis ethän sä tolta turpaan ota?
Timanttikuva | 4 tuntia 11 min

Vadim Šipatšov

SKA #87 L kh
s. 1987 Cherepovets, RUS
185CM / 86KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: Ei varausta