Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä

Marko Härkönen palaa kaukaloon Seinäjoen SHT:n paidassa

Marko Härkönen, 32, kaivaa hokkarit kaapin pohjalta ja palaa jääkiekkokaukaloon. Viime kauden päätteeksi uransa lopettanut Härkönen pelaa ainakin tammikuun loppuun Seinäjoen SHT:n paidassa.

Kokenut Marko Härkönen on pelannut uransa aikana SM-liigaa Porin Ässissä seitsemän kauden aikana noin 80 ottelua. Viimeiset kahdeksan kautta ovat vierähtäneet Vaasassa Sportin paidassa entistä divisioonaa ja Mestistä pelaten.

Tällä kaudella Härkönen on valmentanut Sportin junioreissa ja viime aikoina Sportin edustusjoukkueen harjoituksissa sparraten vaasalaisjoukkueen loukkaantumishuolien takia.

Marko Härkösen siirtyminen Seinäjoelle vaikuttaa myös Sportiin, koska nyt SHT saa paikkaajan maalivahdilleen Matti Höylälle, joka on tällä hetkellä lainassa Sportissa.

- Härkönen ja Höylä pelaavat näin ainakin tammikuun 29. päivään saakka. Sen jälkeen tilanne katsotaan uudelleen. Uskon, että näin mennään myös kauden loppuun, Sportin organisaatiossa vaikuttava Juha Saari sanoi.

Marko Härkönen debytoi SHT-paidassa keskiviikkona 11.1.

Lue myös

Norjassa tehoillut Rapuzzi Sportin riveihin

LIIGA | 22.3.2018 15:58
Vaasan Sport on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä William Rapuzzin kanssa. lue lisää

Sportin pelaaja-arviot 2017-18: Kotkan lento muuttui liidoksi

LIIGA | 20.3.2018 12:00
Vaasan Sport lähti kauteen 2017−18 farssikausi takanaan ja edessään kasvojenpesu. Hyvästä alusta huolimatta sesonki muuttui sarjataulukossa edellisen toistamiseksi. Joukkueen nuoriso nousi hyvin esiin, mutta erikoistilannepelaaminen oli Sportin helmasynti lähes koko kauden. lue lisää

Pajuluomasta Sportin uusi päävalmentaja - "Ensi kausi on seurallemme todella iso näytön paikka"

LIIGA | 13.3.2018 18:09
Vaasan Sport pestasi ensi kauden päävalmentajakseen Ari-Pekka Pajuluoman, jolla on vahva tausta vaasalaisorganisaatiosta. lue lisää

Tomek Valtonen oli muuta kuin epäonnistuja

LIIGA | 11.3.2018 8:00
Viimeisen runkosarjaottelun päätteeksi Vaasan Sport tiedotti Tomek Valtosen sopimuksen purkamisesta. Valtosen ruorissa joukkue koki niin ylä- kuin alamäkeä. Viimeisenä mieleen jäi kahden peräkkäisen kauden kyykkäys sarjataulukossa, mutta paha usein peittää kaiken hyvän. lue lisää

Valtosen aika Sportissa päätökseen - "Tarvitsemme uuden alun"

LIIGA | 10.3.2018 21:17
Vaasan Sport on vapauttanut päävalmentaja Tomek Valtosen tehtävästään. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Marko Härkönen

s. 1973 Pori
168CM / 68KG