Markku Vuorisalo vahvistaa Hermestä

MESTIS / Uutinen
Kokkolan Hermeksen Mestis-joukkue vahvistuu kovaa vauhtia. Koko uransa TuTossa pelannut hyökkääjä Markku Vuorisalo siirto Turusta Kokkolaan varmistui tänään. Seura solmi samalla jatkosopimuksen hyökkääjä Antti Räikkösen kanssa.

25-vuotias Markku Vuorisalo teki viime kaudella 37 ottelussa tehot 9+19. Vuorisalo on urallaan pelanut yhteensä 261 Mestis/divari ottelua keräten niissä 149 (71+78) tehopistettä ja 212 jäähyminuuttia.

- Haettiin rightin hyökkääjä. Vuorisalolta odotetaan maaleja, Hermeksen valmentaja Pasi Arvonen kommentoi.

- Meillä on tällä hetkellä sopimus 13 toista hyökkääjän kanssa. Tilanne rauhoitetaan nyt vähäksi aikaa. Meillä on enää yksi paikka vapaana. Loput sopimuksista julkistetaan myöhemmin, Arvonen toteaa.

- Puolustuskin on pikku hiljaa kasaantumussa. Maalivahtitilanne on myös ratkennut. Sopimukset julkaistaan heti kun nimet ovat paperissa.

Antti Räikkönen oli viime kaudella Hermeksen parhaimpia pistemiehiä, kerämällä 43 ottelussa tehot 7+13. Arvonen odottaa kuitenkin Räikköseltä huomattavasti enemmän.

- Pidettiin Antin kanssa palaveri ennen sopimuksen allekirjoittamista. Odotan häneltä parempaa kautta. Antti on valmis ottamaan haasteen vastaan ja kamppailemaan pelipaikasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle