Marjamäki palaa seuravalmennukseen.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Marjamäki ensi kaudeksi Jokerien valmentajaksi

Suomen maajoukkuetta tällä hetkellä valmentava Lauri Marjamäki siirtyy ensi kaudeksi Jokerien KHL-joukkueen penkin taakse. Jokerien ja Marjamäen sopimus on 2+2-vuotinen.

Lauri Marjamäki oli ilmoittanut jättävänsä maajoukkuevalmennuksen jo aiemmin, ja Jokerien nykyisen päävalmentajan Jukka Jalosen paluu maajoukkueeseen oli ilmoitettu lokakuussa.

Marjamäen sopimus Jokereihin kattaa vuodet 2018-20, ja lisäksi sopimuksessa on optio kahdesta seuraavasta vuodesta.

− Marjamäki on suomalainen huippuvalmentaja, jonka meriitit seuravalmennuksen puolelta puhuvat puolestaan. Leijonissa hän on saanut ja saa edelleen tärkeää kansainvälistä kokemusta, jota tarvitaan myös KHL-seuran peräsimessä, Jokerien General Manager Jari Kurri kommentoi pestiään.

− Jokerien päävalmentajuus on yksi himotuimmista valmentajapesteistä Euroopassa. Joukkueessa on erinomaisia pelaajia ja kivikova KHL kiehtoo minua sarjana paljon. Lisäksi seuran tulevaisuuden visiot ja tutut henkilöt organisaatiossa vakuuttivat sopimusta tehtäessä, Marjamäki itse kommentoi pestiään.

Ennen maajoukkuepestiään Marjamäki toimi Liigassa Bluesin ja Kärppien päävalmentajana. Oulussa hän pääsi juhlimaan kahdesti Suomen mestaruutta, vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi hän on ollut Bluesissa Petri Matikaisen apuna sekä Bluesissa ja Ilveksessä juniorivalmentajana.

Lue myös

Yle: Harkimo luopuu Jokerien omistajuudesta

KHL | 21.4.2018 11:06
Jokerien pääomistaja Harry Harkimo ilmoitti luopuvansa Jokerien omistajuudesta keskittyäkseen politiikkaan. lue lisää

Niemi ja Mäki jatkavat Jokereissa

KHL | 9.4.2018 14:01
Mika Niemi ja Tomi Mäki jatkavat uraansa Jokereissa. lue lisää

Jokerit ja Kiekko-Vantaa neuvottelivat - Vantaalle tukku uusia sopimuksia

MESTIS | KHL | 9.4.2018 12:11
Kiekko-Vantaa sai tukun uusia pelaajia, kun yhteistyöseura Jokerit solmi uusia kahden suunnan pelaajasopimuksia. Jotkut pelaavat Mestistä Kiekko-Vantaassa ja toiset puolestaan Jokerien A-nuorissa. lue lisää

Laatusentteri pysyy Jokereissa – John Normanille kahden vuoden jatko

KHL | 3.4.2018 13:44
Helsingin Jokerit tiedotti tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen Ruotsia olympialaisissakin edustaneen keskushyökkääjä John Normanin kanssa. lue lisää

Lapsenuskoinen Jokerit pohjaa mestaruuspuheensa ihmeiden varaan

KHL | 25.3.2018 13:00
Niin pitkään kun Jokerit pystyy pitämään kiekkoyleisöä menestysilluusiossa, seuran pää pysyy pinnalla. Päättynyt kausi näytti jälleen, kuinka kaukana Jokerit on KHL-mestaruudesta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Pekka Jormakka

Jokerit #25 R lh
s. 1990 Jyväskylän mlk.
172CM / 72KG
SOPIMUS: 2019