Maple Leafs -tähti Matthews sivussa olkapäävamman vuoksi

NHL / Uutinen
Auston Matthews on toistaiseksi sivussa jäiltä.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Auston Matthews loukkasi olkapäänsä ottelussa New York Islandersia vastaan. Hänen vointiaan tarkkaillaan päivittäin.

Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews satutti olkapäänsä kolmannen erän lopussa New York Islandersia vastaan torstaina. Maple Leafsin 4−3-voittoon päättyneessä ottelussa Matthews oli tehnyt tasoitusmaalin, kun erää oli jäljellä kolme ja puoli minuuttia.

Matthews ei pelannut viime yön kamppailussa, jossa Maple Leafs kohtasi Boston Bruinsin.

− Tällaista sattuu, se on jääkiekkoa, joukkueen päävalmentaja Mike Babcock totesi Islanders-ottelun jälkeen lehdistölle.

Leafs seuraa Matthewsin tilannetta päivittäin. Loukkaantuminen on Matthewsille kolmas tällä kaudella. Marraskuussa hän oli neljä ottelua poissa ylävartalovamman vuoksi. Joulukuun 9. päivä hän sai aivotärähdyksen törmättyään joukkuetoveriinsa Morgan Riellyyn ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

− Hän on intohimoinen kaveri, enkä ole hänestä huolissaan, Babcock jatkoi.

Kesän 2016 ykkösvaraus johtaa Maple Leafsin pistepörssiä, kun 53 ottelussa on tullut tehot 28+22. Tämän vuosikymmenen lupaavimpiin pelaajiin kuuluva Matthews voitti tulokaskautensa päätteeksi vuoden tulokkaana Calder Memorial Trophyn tehden 0,84 pistettä ottelua kohden.

» Lähetä palautetta toimitukselle