Maple Leafs ja Flames poimivat puolustajat siirtolistalta

NHL / Uutinen
Tim Erixon päätyi Maple Leafsin paitaan.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafs vahvistuu Tim Erixonilla ja Calgary Flames David Schlemkolla.

Päivän siirtolistalta kaksi puolustajaa löysivät uudet NHL-joukkueet itselleen, kun Tim Erixon ja David Schlemko poimittiin ilmaiseksi rostereihin.

Toronto Maple Leafsiin päätynyt Erixon, 24, aloitti kauden Columbus Blue Jacketsissa, mutta hänet kaupattiin joulukuussa Chicago Blackhawksiin. Yhteensä näissä kahdessa joukkueessa ruotsalaispuolustajalle on kertynyt tällä kaudella 27 ottelua, joissa on syntynyt kuusi tehopistettä.

Erixon on Calgary Flamesin ykköskierroksen varaus kesältä 2009. NHL:ssä Erixon ei ole Flamesia edustanut, mutta Blackhawksin ja Blue Jacketsin ohella kuitenkin Rangersia. Yhteensä hän on pelannut 78 NHL-ottelua ja tehnyt 13 tehopistettä.

Toinen puolustaja, Schlemko, päätyi Flamesiin. Schlemko, 27, on myöskin edustanut tällä kaudella jo ennen tätä siirtoa kahta joukkuetta. Kanukkipakki aloitti kautensa Arizona Coyotesissa, mutta päätyi siirtolistan kautta Dallas Starsiin, josta hän ajautui siirtolistalle nyt uudestaan.

Schlemko on ennen tätä kautta pelannut vain Coyotesissa NHL:ssä. Yhteensä hän on pelannut 212 NHL-ottelua ja nakuttanut 50 tehopistettä. Tällä kauden saldo on yhteensä 25 ottelua ja neljä tehopistettä.

Sekä Erixonin että Schlemkon sopimukset päättyvät tänä kesänä.

» Lähetä palautetta toimitukselle