Maalivahteja KooKoon testiin

Toista maalivahtia etsivä KooKoo testaa Iiro Tarkkia ja Antti Oretta. Pitkään neuvotteluyhteyksissä ollut Roman Turek jätti vastaamatta KooKoon tarjoukseen.

21-vuotias Tarkki on kotoisin Raumalta, jossa on myös muutamaa syrjähyppyä lukuun ottamatta koko uransa pelannut. 14 nuorten maaottelua urallaan pelannut Tarkki debytoi SM-liigassa kaudella 2004-05, mutta on torjunut kiekkoja pääasiassa nuorten sarjoissa. Mestis-kokemusta maalivahdilla on Hermeksestä, Haukoista ja nuorten maajoukkueturneelta.

Ore, 26, on puolestaan torjunut miesten sarjoissa jo seitsemän kauden ajan. SaiPassa juniorivuotensa viettänyt Ore tunnetaan parhaiten Ketterästä, jossa hän on pelannut kolmella kakkosdivari- ja kolmella Suomi-sarja-kaudella. Ore on pelannut myös SaPKossa ja Ruotsissa.

Viikonloppuna kautensa harjoitusotteluilla käynnistävällä KooKoolla on toistaiseksi sopimus vain yhden maalivahdin, kaksi edelliskautta kasvattiseurassaan Mestistä Esa-Tapio Palmun, kanssa. KooKoo tiedotti viime viikolla neuvotelleensa tiiviisti Roman Turekin kanssa, mutta kouvolalaisten havittelema kokenut tshekkivahti on näillä näkymin jatkamassa uraansa kotimaassaan.

Lue myös

KooKoo jatkoi Koposen pestiä

LIIGA | 17.10.2016 19:40
KooKoo on jatkanut syyskuussa pätkäsopimuksella joukkueeseen tulleen Marlo Koposen sopimusta. lue lisää

KooKoon alakertaan poissaoloja - O'Connor ja Vainio sivuun

LIIGA | 12.10.2016 21:13
KooKoo joutuu tulemaan seuraavat pelit toimeen ilman puolustajiaan Ryan O'Connoria ja Veeti Vainiota. lue lisää

KooKoo vahvistaa maalivahtiosastoaan − Irving palaa liigajäille

LIIGA | 10.10.2016 10:18
Kouvolan KooKoo on joutunut painimaan maalivahtiongelmien kanssa, kun se menetti Juha Järvenpään sairastuvalle. Paikkaajaksi löytyi Liiga-jäiltä tuttu kanadalaisvahti. lue lisää

Maanantaijää, viikko 40: No terve, Iikka - ja auf Wiedersehen, Niklas!

LIIGA | 3.10.2016 12:00
Liiga on saatu vauhtiin ja puhuttavaa riittää. Kauden ensimmäisessä Maanantaijäässä ihmetellään muiden teemojen muassa debytantti-Jukureita ja paria mikkeliläisiä vaisummin aloittanutta joukkuetta. lue lisää

Treutlen visiitti Kouvolassa päättyi

LIIGA | 2.10.2016 12:54
KooKoossa koeajalla ollut maalivahti Niklas Treutle ei jatka joukkueessa. lue lisää

Kommentit

Antti Ore

s. 1979 Joutseno
187CM / 85KG
SOPIMUS: laina joulukuun loppuun saakka