Maalivahteja KooKoon testiin

MESTIS / Uutinen
Toista maalivahtia etsivä KooKoo testaa Iiro Tarkkia ja Antti Oretta. Pitkään neuvotteluyhteyksissä ollut Roman Turek jätti vastaamatta KooKoon tarjoukseen.

21-vuotias Tarkki on kotoisin Raumalta, jossa on myös muutamaa syrjähyppyä lukuun ottamatta koko uransa pelannut. 14 nuorten maaottelua urallaan pelannut Tarkki debytoi SM-liigassa kaudella 2004-05, mutta on torjunut kiekkoja pääasiassa nuorten sarjoissa. Mestis-kokemusta maalivahdilla on Hermeksestä, Haukoista ja nuorten maajoukkueturneelta.

Ore, 26, on puolestaan torjunut miesten sarjoissa jo seitsemän kauden ajan. SaiPassa juniorivuotensa viettänyt Ore tunnetaan parhaiten Ketterästä, jossa hän on pelannut kolmella kakkosdivari- ja kolmella Suomi-sarja-kaudella. Ore on pelannut myös SaPKossa ja Ruotsissa.

Viikonloppuna kautensa harjoitusotteluilla käynnistävällä KooKoolla on toistaiseksi sopimus vain yhden maalivahdin, kaksi edelliskautta kasvattiseurassaan Mestistä Esa-Tapio Palmun, kanssa. KooKoo tiedotti viime viikolla neuvotelleensa tiiviisti Roman Turekin kanssa, mutta kouvolalaisten havittelema kokenut tshekkivahti on näillä näkymin jatkamassa uraansa kotimaassaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle