Lukko löysi Välivaaran korvaajan

LIIGA / Uutinen
Mikko Kousan pelipaita vaihtuu sinikeltaiseksi.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jokereissa viime kaudella pakitellut Mikko Kousa siirtyy Lukkoon.

Kokeneen Jyrki Välivaaran yllättävän lopettamisuutisen myötä pakkimarkkinoille joutunut Lukko löysi nopeasti korvaajan, kun edelliskaudella Jokerien takalinjoilla luutinut Mikko Kousa, 26, päätti piirtää nimensä raumalaisseuran tarjoamaan yksivuotiseen pelaajasopimukseen.

– Tässähän oli tämä lähtötilanne, että me luulimme joukkueen olevan valmis, kun sitten tuli tämä ikävämpi uutinen koskien Välivaaraa. Halusimme, että vaikka meiltä lähti ison profiilin kotimainen puolustaja, niin vastaava kaveri on löydettävä tilalle, toteaa Lukon päävalmentaja Risto Dufva.

Urallaan Jokerien lisäksi Liigassa myös kasvattiseuraansa Pelicansia sekä HIFK:ta edustanut Kousa iski viime kaudella pelaamissaan 57 runkosarjaottelussa tehot 5+13.

– Markkinat tosin olivat rajalliset, joskin meille nyt suotuiset sillä me halusimme Kousan ja hänet me myös saimme. Mies oli meidän ykkösvaihtoehtomme, Dufva sanailee.

Kousan hankinnan myötä Lukko on valmiina ensi viikolla alkaviin jääharjoituksiin.

– Joukkue on varmasti kasassa kun viimeinen siirtopäivä on ohi, mutta ei meillä ole tarvetta olla aktiivisia markkinoilla. Tällä porukalla lähdetään liikkeelle ensi maanantaina, naulaa Dufva.

» Lähetä palautetta toimitukselle