Lostedt jatkaa Bluesissa, Tolsa lähtee

LIIGA / Uutinen
Pelaajamenoihinsa alkukesästä säästöjä etsinyt Blues hienosäätää miehistöään liigakauden alla. Patrik Lostedt on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen, mutta Jari Tolsan sopimus on puolestaan purettu. Blues ei ole tekemässä enää enempää muutoksia pelaajistoonsa.

Patrik Lostedt, 28, siirtyi Bluesiin kesken kauden 2006-2007 HIFK:sta. Viime kaudella Lostedt teki 29 runkosarjan ottelussa kaksi maalia ja keräsi 109 jäähyminuuttia. Lostedt on pelannut aikaisemmin urallaan puolustajana, mutta SM-liigassa hän on ollut pääasiassa hyökkääjä.

Jari Tolsa, 28, oli pelaamassa Bluesissa toiseen otteeseen. Ensimmäisen kerran hän pelasi Espoossa kaudella 2006-2007. Päättynyt kausi oli Tolsalta vaisu, sillä 30 runkosarjan ottelussa kertyivät vain tehot 1+5.

Göteborgilaishyökkääjällä olisi ollut sopimusta jäljellä vielä tuleva kausi, mutta nyt sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

– Puoti on nyt kiinni, Bluesin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoo seuran täyttyneistä säästötavoitteista.

Blues ilmoitti samalla, että joukkueen uusi kapteeni on hyökkääjä Toni Kähkönen. Varakapteenit ovat Santeri Heiskanen ja Ville Lajunen.

» Lähetä palautetta toimitukselle