Lippukaupan teknisillä ongelmilla hopeareunus: "Lipputarjonta on nykyään hyvää"

LIIGA / Uutinen
Lipunmyynti hankaloitui tiistaina.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Lipunmyyntiä erinäisiin tapahtumiin tarjoava Lippu.fi kärsi teknisistä ongelmista tiistaina. Liigaseuroista palvelua käyttävät Jukurit, Ässät, JYP, HPK, Pelicans ja Sport. Mestis-seuroista palvelua käyttää TUTO. Näistä joukkueista kotipeli tiistaina oli JYPillä ja Pelicansilla.

Tekninen ongelma vaikutti lipunmyyntiin läpi iltapäivän. Hetkittäin lippujen ostaminen oli mahdotonta, välillä vain poikkeuksellisen hidasta.

− Ongelma ilmeni puoleltapäivin ja vaivasi koko iltapäivän. Kyseessä oli tekninen ongelma Saksan päässä, kertoo JYPin lipunmyyntivastaava Mia Willman.

Jyväskylässä yleisömäärä jäi vaisuksi, kun lukemaksi ilmoitettiin 3138. Kyseessä on jyväskyläläisjoukkueen kolmanneksi pienin yleisömäärä tällä kaudella.

Willman ei uskonut palvelukatkoksen tuoneen suurta vaikutusta yleisömäärään, sillä seuran reagointi asiaan oli nopeaa.

− Ei ongelma ollut kovin dramaattinen. Me halusimme asiakkaiden huomion siihen, että lippuja saa ovelta normaalisti.

Willman korostaa myös myös pelipäivän ja vastustajan vaikutusta lipunmyyntiin. Tätä seikkaa puoltaa se, että JYP on kirjannut Lukkoa vastaan myös kauden pienimmän yleisömäärän.

Tästäkin asiasta löytyy hopeareunus. Lippukauppa on hyvin monimuotoista, kun perinteisen ovimyynnin ja nettikaupan lisäksi esimerkiksi JYPillä on oma sovellus, jonka kautta lippujen hankinta on mahdollista.

− Moninaistunut lippukauppa on hyvä asia. Ihmiset myös usein liikkuvat lippujen kanssa jo etukäteen, Willman muistuttaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle