Lindbohm jatkaa rapakon takana

LIIGA, NHL / Uutinen
Petteri Lindbohmin piti pelata alkava kausi Sportissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Petteri Lindbohm jatkaa St. Louis Bluesin kokoonpanossa vastoin alkuperäisiä suunnitelmia.

HIFK-lähtöinen puolustaja Petteri Lindbohm jatkaa St. Louis Bluesin kokoonpanossa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Lindbohmin piti palata pian kauden alun jälkeen Vaasan Sportin riveihin, mutta Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän mukaan mies jääkin Bluesiin.

− Lindbohmilla on kolmen vuoden sopimus Bluesin kanssa, josta ensimmäinen vuosi oli tarkoitus pelata Sportissa. Oli myös sovittu että hän käy leirillä siellä alkukaudesta, jonka jälkeen palaa Vaasaan. Nyt hän on kuitenkin pelannut leirillä niin hyvin että he haluavat pitää hänet siellä ainakin toistaiseksi, Jämsä toteaa seuran tiedotteessa.

Lindbohm on pelannut toistaiseksi kolmessa Bluesin neljästä harjoitusottelusta. Mikäli paikka NHL-kokoonpanosta ei myöhemmin aukea, palaa Lindbohm Vaasaan.

− Jos hän palaa Eurooppaan niin hän tulee takaisin Sportiin. Tämä tuli tietenkin meille puun takaa, vaikka olemme toki tienneet tällaisen mahdollisuuden olemassaolosta. Tähän saakka meillä ollut tieto on, että hän palaa takaisin tämän viikon maanantaina.

Lindbohm on pelannut liigaurallaan yhteensä 72 ottelua Jokerien ja Ässien riveissä. Pisteitä nyt 21-vuotias puolustaja on kerännyt 1+9.

» Lähetä palautetta toimitukselle