Liiga palkkasi uuden viestintäpäällikön

LIIGA / Uutinen
Liiga saa uutta tulivoimaa viestintäpuolelle.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jääkiekon SM-liiga Oy on palkannut uudeksi viestintä- ja PR-päällikökseen toimittaja Antti Pärnäsen Urheilusanomista.

Jääkiekkoyleisölle Ilta-Sanomien ja Urheilusanomien jääkiekkotoimittajana tutuksi tullut Antti Pärnänen siirtyy Jääkiekon SM-liiga Oy:n viestintä- ja PR-päälliköksi. Toimi on yhtiössä uusi.

Liigan tiedotteen mukaan Pärnäsen vastuualueeseen kuuluvat muun muassa Liigan kokonaisviestintästrategian rakentaminen ja koordinointi, suhdetoiminta median edustajien kanssa sekä liigaseurojen tiedottamisen kehittämiseen osallistuminen.

− Olen kiitollinen edelliselle työnantajalleni ja ihmisille, jotka siellä työskentelevät. Tämä oli kuitenkin tähän hetkeen liian hyvä kokonaispaketti ja -mahdollisuus sivuutettavaksi, Pärnänen kommentoi Jatkoajalle.

− Mieli on innostunut ja odottava. Vastuualueeni on laaja, mutta olen varma, että hyvällä yhteistyöllä pystymme luomaan Liigalle yhä suuremman huomisen.

Pärnänen toimii Liigan toimitusjohtaja Kimmo Ranniston työparina.

− Tehokas viestintä ja ripeä asianmukainen kommunikointi ovat keskeisessä roolissa erityisesti fanien ja median palvelemisessa. Antti Pärnänen tuo juuri tähän tarpeeseen oikeanlaista näkemystä ja vahvaa ammattitaitoa. Antin vahvuutena on myös hänen perehtyneisyytensä suomalaiseen jääkiekkoon ja tietenkin ennalta hyvät mediasuhteet, Rannisto totesi Liigan tiedotteessa.

Pärnänen aloittaa uudessa toimessaan maaliskuun aikana. Hän ei lähde vielä tekemään linjauksia uuden työnsä sisällöstä.

− Linjausten aika on myöhemmin. Ensin on tutustuttava uuteen työympäristöön ja tottumuksiin siellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle