Honkanen kantoi kahdella edelliskautta Tappara-paitaa.

Jarno Hietanen

Liiga-mestari Honkanen vahvistamaan TUTOn hyökkäystä

Kaksi edelliskautta Tapparan riveissä kiekkoillut hyökkääjä Manu Honkanen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella TUTOon.

Manu Honkanen pelasi viime kaudella Tapparan riveissä 30 ottelua tehoin 1+1. 21-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi kauden aikana pelejä myös Mestiksen LeKissä, jossa hän tehtaili 24 ottelussa 15 tehopistettä.

Kahdella edelliskaudella Suomen mestaruutta tamperelaisryhmässä juhlinut Honkanen on TPS-kasvatti. Kaikkiaan 60 Liiga-ottelua urallaan pelannut hyökkääjä on esiintynyt Suomen ikäkausimaajoukkueissakin ja pelannut yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat.

− Koen että TUTO on tässä vaiheessa uraani oikea paikka kehittyä. Valmennus on minulle tuttu, ja tiedän mitä minulta odotetaan. Toiseksi, hyvä mahdollisuus voittaa on aina sellainen asia joka vaikuttaa päätökseen, Honkanen totesi.

− Joukkueena tavoite on varmasti mestaruus. TUTO on perinteikäs Mestis-joukkue ja kaikki odottavat menestystä, mikä on vain hyvä asia. Henkilökohtaisesti pyrin kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi ja parantamaan peliäni niin, että läpimurto Liigassa olisi tulevaisuudessa mahdollinen.

TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli myös hyvin tyytyväinen saadessaan A-nuorten Suomen mestaruudenkin urallaan voittaneen Honkasen joukkueeseen.

− Honkasella on aina ollut erittäin kova asenne, ja hän tuo meille erinomaisen määrän taitoa sekä kilpaurheilijan viettiä. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä, jonka lisäksi oikea käsi alhaalla pelaaminen on aina plussaa, Aittola kertoi.

Lue myös

Luceniuksen pätkätyöt jatkuvat

MESTIS | 13.11.2017 21:36
Niclas Lucenius jatkaa ainakin kahden ottelun verran TUTOn riveissä. lue lisää

TPS:n sairastuvan saranat pysyvät notkeina - apua hyökkäykseen myös TUTOsta

LIIGA | MESTIS | 13.11.2017 15:29
Turkulaisten sairastuvalla riittää liikennettä molempiin suuntiin. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

TUTO viikonloppuun ilman avainpuolustajaansa - Virkille pelikieltoa

MESTIS | 27.10.2017 10:41
Keskiviikon Espoo United-TUTO-ottelussa nähdystä taklauksesta Anssi Virkille tuomittiin kolmen ottelun pelikielto. lue lisää

Peliittojen viime kauden pistenikkari aikoo tehoilla entistä joukkuettansa vastaan viikonloppuna

MESTIS | 27.10.2017 9:00
Perjantaina ja lauantaina Mestiksessä pelataan ottelupareittain sekä kotona että vieraissa. TUTO-Peliitat-ottelupari alkaa perjantaina TUTOn kotiottelulla. Eetu-Ville Arkiomaa siirtyi Heinolan Peliitoista täksi kaudeksi TUTOon ja pelaa nyt kaksi peräkkäistä peliä entistä kotiseuraansa vastaan. Arkiomaa ennakoi peleistä tiukkoja ja hyökkäysvoittoisia. lue lisää

Kommentit

Manu Honkanen

TUTO #15 R kh
s. 1996 Turku, FIN
180CM / 81KG
SOPIMUS: 2018