Honkanen kantoi kahdella edelliskautta Tappara-paitaa.

Jarno Hietanen

Liiga-mestari Honkanen vahvistamaan TUTOn hyökkäystä

Kaksi edelliskautta Tapparan riveissä kiekkoillut hyökkääjä Manu Honkanen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella TUTOon.

Manu Honkanen pelasi viime kaudella Tapparan riveissä 30 ottelua tehoin 1+1. 21-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi kauden aikana pelejä myös Mestiksen LeKissä, jossa hän tehtaili 24 ottelussa 15 tehopistettä.

Kahdella edelliskaudella Suomen mestaruutta tamperelaisryhmässä juhlinut Honkanen on TPS-kasvatti. Kaikkiaan 60 Liiga-ottelua urallaan pelannut hyökkääjä on esiintynyt Suomen ikäkausimaajoukkueissakin ja pelannut yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat.

− Koen että TUTO on tässä vaiheessa uraani oikea paikka kehittyä. Valmennus on minulle tuttu, ja tiedän mitä minulta odotetaan. Toiseksi, hyvä mahdollisuus voittaa on aina sellainen asia joka vaikuttaa päätökseen, Honkanen totesi.

− Joukkueena tavoite on varmasti mestaruus. TUTO on perinteikäs Mestis-joukkue ja kaikki odottavat menestystä, mikä on vain hyvä asia. Henkilökohtaisesti pyrin kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi ja parantamaan peliäni niin, että läpimurto Liigassa olisi tulevaisuudessa mahdollinen.

TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli myös hyvin tyytyväinen saadessaan A-nuorten Suomen mestaruudenkin urallaan voittaneen Honkasen joukkueeseen.

− Honkasella on aina ollut erittäin kova asenne, ja hän tuo meille erinomaisen määrän taitoa sekä kilpaurheilijan viettiä. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä, jonka lisäksi oikea käsi alhaalla pelaaminen on aina plussaa, Aittola kertoi.

Lue myös

Savonlinnassa käytösongelmia - kolme kymppiä ja Luceniukselle pelirangaistus

MESTIS | 20.1.2018 19:53
Tunteet kuohahtelivat TUTOn ja SaPKon kohtaamisessa. lue lisää

TPS:n puolustajalupaus vahvistamaan TUTOa

LIIGA | MESTIS | Suomi-sarja | 17.1.2018 10:20
Puolustaja Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. lue lisää

Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

MESTIS | 13.1.2018 8:00
K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa. lue lisää

TUTO saa tutusta konkarista apua hyökkääjäpulaansa - ”Keskustelu TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta”

MESTIS | 9.1.2018 12:00
Kaudella 2008-2009 Mestiksen parhaaksi pelaajaksi valittu Jarmo Jokila palaa TUTO-paitaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Laitahyökkääjä on edustanut alkukauden MAC Budabestia monikansallisessa Erste Ligassa. lue lisää

Mestis-ikoni Tuukka Pulliainen palasi Kupittaan kaukaloon

MESTIS | 7.1.2018 13:20
Viime kauteen uransa lopettanut Tuukka Pulliainen palasi TUTO-paitaan lauantaina järjestetyssä alumniottelussa. Uran jälkeistä aikaa Pulliainen on viettänyt työn ja perheen parissa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Manu Honkanen

TUTO #25 R kh
s. 1996 Turku, FIN
180CM / 81KG
SOPIMUS: 2018