Honkanen kantoi kahdella edelliskautta Tappara-paitaa.

Jarno Hietanen

Liiga-mestari Honkanen vahvistamaan TUTOn hyökkäystä

Kaksi edelliskautta Tapparan riveissä kiekkoillut hyökkääjä Manu Honkanen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella TUTOon.

Manu Honkanen pelasi viime kaudella Tapparan riveissä 30 ottelua tehoin 1+1. 21-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi kauden aikana pelejä myös Mestiksen LeKissä, jossa hän tehtaili 24 ottelussa 15 tehopistettä.

Kahdella edelliskaudella Suomen mestaruutta tamperelaisryhmässä juhlinut Honkanen on TPS-kasvatti. Kaikkiaan 60 Liiga-ottelua urallaan pelannut hyökkääjä on esiintynyt Suomen ikäkausimaajoukkueissakin ja pelannut yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat.

− Koen että TUTO on tässä vaiheessa uraani oikea paikka kehittyä. Valmennus on minulle tuttu, ja tiedän mitä minulta odotetaan. Toiseksi, hyvä mahdollisuus voittaa on aina sellainen asia joka vaikuttaa päätökseen, Honkanen totesi.

− Joukkueena tavoite on varmasti mestaruus. TUTO on perinteikäs Mestis-joukkue ja kaikki odottavat menestystä, mikä on vain hyvä asia. Henkilökohtaisesti pyrin kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi ja parantamaan peliäni niin, että läpimurto Liigassa olisi tulevaisuudessa mahdollinen.

TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli myös hyvin tyytyväinen saadessaan A-nuorten Suomen mestaruudenkin urallaan voittaneen Honkasen joukkueeseen.

− Honkasella on aina ollut erittäin kova asenne, ja hän tuo meille erinomaisen määrän taitoa sekä kilpaurheilijan viettiä. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä, jonka lisäksi oikea käsi alhaalla pelaaminen on aina plussaa, Aittola kertoi.

Lue myös

TUTO Suomen Cupin mestariksi - SaPKo nöyrtyi loppuottelussa jo kolmatta kertaa

MESTIS | Suomi-sarja | Muut Sarjat | 22.9.2017 20:46
Suomen Cupin voitto ratkesi perjantaina Turussa, kun TUTO kukisti SaPKon lukemin 4−1. lue lisää

Kaarlehto palaa TUTOn maalinsuulle

MESTIS | 24.8.2017 23:05
TUTOn maalia viime kaudella vartioinut Karolus Kaarlehto torjuu turkulaisryhmän maalilla myös ensi kaudella. lue lisää

TUTOlle testimiehiä maalinsuulle ja hyökkäykseen

MESTIS | 1.8.2017 21:40
TUTO saa riveihinsä kaksi uutta peluria, kun maalivahti Ville Runola ja hyökkääjä Juho Mäkelä saapuvat turkulaisryhmään koeajalle. lue lisää

Vidgren palaa TUTOon

MESTIS | 23.6.2017 16:16
Kolme edellistä kautta ulkomailla pelannut Tony Vidgren palaa entiseen seuraansa TUTOon. Hän on saavuttanut joukkueen riveissä kaksi Mestis-pronssia. lue lisää

Hyvärinen pysyy Turussa ensi kaudellakin − "Huono maku jäi"

MESTIS | 14.6.2017 11:46
TUTO on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Mika-Matti Hyvärisen kanssa. Viime kaudella hyökkääjä kärsi loukkaantumisista. lue lisää

Kommentit

Manu Honkanen

TUTO #15 R kh
s. 1996 Turku, FIN
180CM / 81KG
SOPIMUS: 2018