Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Juhani Tyrväisen alkukevät kuluu pelikiellossa.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Liiga langetti HIFK:n Tyrväiselle kuuden ottelun pelikiellon – "Ei kuulu millään tavoin jääkiekkoon"

Liigan kuripitodelegaatio langetti HIFK:n Juhani Tyrväiselle kuuden ottelun mittaisen pelikiellon poikittaisesta mailasta Kärppien Kristian Vesalaiseen.

Liigan kurinpitodlegaatio tutki HIFK-hyökkääjä Juhani Tyrväisen tekemiset lauantaina 3. maaliskuuta pelatussa Kärpät-HIFK-ottelussa. Videotallenteen perusteella Tyrväinen iski poikittaisella mailalla Kärppien Kristian Vesalaisen polveen.

Päätöksessään delegaatio toteaa, että päävideotuomarilta kysytyn tiedon mukaan otteluvalvoja ei ole raportoinut Tyrväisen poikittaisen mailan iskua Vesalaisen jalkaan eteenpäin päävideotuomarille. Edelleen kysytyn tiedon mukaan päävideotuomari ei ole muutenkaan tullut tietoiseksi kyseisestä Tyrväisen poikittaisesta mailasta Vesalaisen jalkaan.

Kurinpitopäätöksessä kuvaillaan, että "poikittainen mailan isku vastustajan polveen on törkeä eikä kuulu millään tavoin jääkiekkoon ja siitä aiheutuu erittäin merkittävä vakavan loukkaantumisen riski".

Tyrväinen ei saa pelata HIFK:n kolmessa jäljellä olevassa runkosarjaottelussa eikä kolmessa ensimmäisessä pudotuspeliottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Pelaajayhdistyksen Wallinheimo asettui aiemmin julkisesti Jokerien Semir Ben-Amorin puolelle, nyt HIFK:n Tyrväistä vastaan – puhui aiemminkin "kiekkoyhteisöstä"

LIIGA | 8.3.2018 12:07
Jääkiekon Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo tuomitsi HIFK:n Juhani Tyrväisen poikittaisen mailan. Muutama vuosi sitten hän puolusti Jokerien Semir Ben-Amoria julkisesti. lue lisää

JYP-ikonille 600 Liiga-ottelua täyteen − myös Juhani Tyrväinen rikkoo rajapyykin

LIIGA | 2.3.2018 14:05
JYP-hyökkääjä Ossi Louhivaara pelaa perjantaina TPS:ää vastaan ottelun, joka on hänen Liiga-uransa 600. Louhivaara aloitti Liiga-taipaleensa Jyväskylässä kaudella 2004-05. Myös HIFK-pelaaja Juhani Tyrväinen saavuttaa merkkipaalun. lue lisää

Kurinpidolle viikonlopputöitä - kaksi tapausta delegaation tutkintaan

LIIGA | 19.1.2018 16:37
Torstain kierroksen ulosajoista kaksi etenee kurinpitodelegaation käsittelyyn. lue lisää

HIFK:n Tyrväinen rinnasti ulosajon aiempaan tilanteeseen: "Petrell ei jäänyt jäähän makaamaan"

LIIGA | 18.1.2018 22:16
HIFK ja Kärpät kohtasivat torstai-iltana vauhdikkaassa ja kiihkeässä kamppailussa. Ottelussa nähtiin niin torikokouksia kuin ulosajokin. HIFK:n toisen maalin tehnyt Juhani Tyrväinen kritisoi hieman ottelun jälkeen suihkukomennusta ja itse ottelua. lue lisää

Liigan syyskauden top 5 -keskushyökkääjät: "Ivailijat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen"

LIIGA | 20.12.2017 9:00
Edes Kärppien kannattajat eivät uskoneet ennen kauden alkua Mikael Ruohomaahan. Nyt hän johtaa Liigan tulivoimaisinta ketjua ollen samalla Liigan toiseksi paras sentteri. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juhani Tyrväinen

HIFK #12 L h
s. 1990 Seinäjoki
180CM / 82KG
SOPIMUS: 2019