LeKille täyslaidallinen apuja - Ilomäki palaa Mestikseen

MESTIS / Uutinen
TUTO kuritti LeKiä pahoin, nyt on kasvojen pesun paikka.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Arttu Ilomäki tekee paluun Mestikseen. LeKi saa keskiviikon peliinsä Kiekko-Vantaata vastaan käyttöönsä viisi lainamiestä.

Lähelle karsintaviivaa pudonnut Lempäälän Kisa saa keskiviikon vierasotteluunsa Kiekko-Vantaata vastaan apuja ylempää, kun Tappara lainaa neljä ja Ilves yhden pelaajan.

Tapparasta LeKissä pelaavat totutusti puolustaja Atte Mäkinen sekä hyökkääjä Toni Kallela. Maalille luistelee Andy Chiodo.

KalPassa käväissyt ja sen jälkeen Tapparan liigakokoonpanoon murtautunut Arttu Ilomäki on myös Kisan mukana pitkän tauon jälkeen. Hän saa vetää päähänsä saman tien kultakypärän, sillä hän on edelleen LeKin tehokkain mies tehtyään 32 pistettä 24 otteluun.

Ennen lähtöään Kuopioon, hän johti Mestiksen pistepörssiä. Lähimmäksi on noussut sisäisessä rankingissa Lassi Mattila, 29 pisteen mies on kantanut kultaista päähinettä viime peleissä.

Ilveksestä LeKiin tulee hyökkääjä Tomi Wilenius. HIFK-laina puolustaja Juha Tarkkanen jatkaa takalinjoilla. Hyökkääjä Markus Korkiakoski on joutunut loukkaantuneiden pitkällä listalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle