Lauantain Mestis-kierros poiki pelikieltoja

MESTIS / Uutinen
Tästä tilanteesta Jakovlevsille yksi peli, Väkeväiselle ei mitään.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Lauantaisten Jokipojat-Peliitat sekä KooKoo-Sport -otteluiden tiimoilta on jaettu pelikieltoja. Kakkua yhden ottelun verran saivat Jokipoikien Martins Jakovlevs ja Peliittojen Petr Stloukal. KooKoon Tommy Wingels puolestaan huilaa kaksi ottelua.

Loppuhetkillä kuumaksi eskaloitunut lauantainen Jokipoikien ja Peliittojen välinen koitos poiki pelikieltoja kahdelle pelaajalle. Petr Stloukal sai yhden ottelun pelikiellon taklattuaan Jokipoikien Ilmari Pitkästä selkään. Stloukal on sivussa 7.12. pelattavassa KooKoo-pelissä. 

Hetkeä myöhemmin nyrkkitappeluun innostuivat Jokipoikien Martins Jakovlevs ja Peliittojen Ville-Veikko Väkeväinen, joista jälkimmäinen selvisi ilman lisärangaistuksia. Jakovlevsille annettiin yhden ottelun kakku, jonka latvialainen kärsii keskiviikkona 5.12., kun vastaan asettuu Savonlinnan Pallokerho.

Väkeväinen jäi ilman lisärangaistuksia koska Mestiksen kurinpitäjä Jouko Palmulan mukaan Jakovlevs oli tappelussa "selkeästi aktiivisempi osapuoli".

Tommy Wingels puolestaan istuu kaksi ottelua katsomon puolella työnnettyään Sportin Mika Kujanpäätä niin, että hän kaatui ja liukui päin laitaa. Wingels on sivussa 7.12. Peliittoja sekä 8.12. SaPKoa vastaan pelattavissa otteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle