Lars Ellerille neljä lisävuotta Canadiensissa

NHL / Uutinen
Lars Eller jatkaa Canadiensin väreissä.
Kuva © Getty Images
Montreal Canadiens vältti välimieskäsittelyn hyökkääjänsä Lars Ellerin kohdalla.

Lars Eller, 25, on solminut nelivuotisen jatkosopimuksen Montreal Canadiensiin. Tanskalaishyökkääjän uuden sopimuksen yhteisarvo on 14 miljoonaa dollaria, mikä takaa hänelle keskimäärin 3,5 miljoonan dollarin tienestit.

Keskushyökkääjänä tai vasempana laitana pelaava Eller iski päättyneellä kaudella 77 ottelussa 26 tehopistettä. Pudotuspeleissä Ellerin tilille kertyi 13 tehopistettä 17 otteluun.

Kyseessä on St. Louis Bluesin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2007. Eller ehti pelata Bluesin paidassa seitsemän ottelua ennenkuin hänet kaupattiin kesäkuussa 2010 Canadiensiin. Viidenteen Canadiens-kauteensa valmistautuva Eller on NHL:ssä pelannut yhteensä 286 ottelua, joissa on syntynyt 103 tehopistettä.

Eller muistetaan kaudelta 2012-13 myös SM-liigasta, jolloin NHL:n työsulun aikana tanskalainen edusti JYP:iä. Eller ehti pelata 15 ottelua jyväskyläläisten riveissä ja tehdä niissä 15 tehopistettä, ennen NHL-kauden käynnistymistä.

Canadiens onnistui välttämään Ellerin kohdalla välimieskäsittelyn, jonka ajankohdaksi oli merkattu perjantai. Canadiensin tehopuolustaja P.K. Subban on edelleen ilman sopimusta, mutta hänen välimieskäsittelynsä on vuorossa vasta ensi viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle