Lamoriellon aika Devilsin toimitusjohtajana päätökseen

NHL / Uutinen
Lou Lamoriello ehti toimia Devilsin johdossa 28 vuotta.
Kuva © Getty Images
New Jersey Devils on palkannut uuden toimitusjohtajan. Seuraa vuodesta 1987 johtanut Lou Lamoriello jättää toimitusjohtajan tehtävät Ray Sherolle, joka toimi aikaisemmin Pittsburgh Penguinsin johtotehtävissä.

Lou Lamoriello jatkaa edelleen New Jersey Devilsin kiekkotoimintojen johtajana. Toimitusjohtajan tehtävät hän kuitenkin jättää.

− Rehellisesti sanottuna nyt on oikea aika tälle siirrolle ja samalla loistava, kokenut henkilö voi jatkaa työtä. Ray on työskennellyt useissa organisaatioissa ja pitänyt juuri välivuoden, joten hänellä on hyvä mahdollisuus analysoida mikä meni pieleen ja miten asiat voidaan hoitaa eri tavalla, Lamoriello totesi.

Lamoriellon toimitusjohtajuuden aikana Devils voitti kolme Stanley Cupia ja oli lisäksi kahdesti häviävänä osapuolena finaaleissa. Pudotuspeleissä Devils oli 21 kertaa.

Uusi toimitusjohtaja Ray Shero toimi Pittsburgh Penguinsin toimitusjohtajana vuosina 2006-14. Sitä ennen hän oli varatoimitusjohtajana Ottawa Senatorsissa ja Nashville Predatorsissa. Hänen isänsä Fred Shero tunnettiin Philadelphia Flyersin valmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle