Laineelle maali ja syöttöpiste NHL-debyytissä

Mitä Jesse Puljujärvi edellä, sitä Patrik Laine perässä - NHL-ura on avattu komealla maalilla.
Patrik Laine onnistui maalinteossa ensimmäisessä NHL-ottelussaan. Lisäksi Laine nappasi syöttöpisteen viime hetken tasoitusmaaliin.

Viime kesän kakkosvaraus, Patrik Laine, avasi ylivoimalla maalihanansa Winnipeg Jetsin ja Carolina Hurricanesin välisen ottelun kolmannessa erässä. Hurricanesin maalivahti Cam Ward oli aseeton Laineen tarkkaa rannelaukausta vastaan.

Laineen osumalla Jets nousi maalin päähän, ja lopulta hyökkääjä Mathieu Perreault toi joukkueen tasoihin, kun peliaikaa oli enää puolitoista minuuttia jäljellä. Laine sai syöttöpisteen kyseiseen osumaan. Mark Scheifelen jatkoaikamaali sinetöi lopputulokseksi 5-4 Jetsin hyväksi.

Hurricenisin riveissä debytoinut Sebastian Aho avasi myös pistetilinsä hankkimalla syöttöpisteen joukkueen viimeiseen osumaan.