Laine jatkaa TUTOssa - vastuuta tiedossa kaukalossa ja toimistolla

MESTIS / Uutinen
Laineen ura jatkuu tutussa ympäristössä.
Kuva © Timo Savela
TUTO on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Mikko Laineen kanssa. Pelaamisen lisäksi Laine saa vastuuta tulevalla kaudella myös TUTOn toimistotehtävissä.

Mikko Laine on solminut TUTOn kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Viime kaudella 25-vuotias Laine viimeisteli 55 ottelussa tehot 14+21.

− Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Laine jatkaa meillä tulevalla kaudella. Laine meni viime kaudella pelaajana paljon eteenpäin ja on todistanut olevansa erittäin laadukas pelaaja, jonka kanssa vastustajat saavat olla jatkuvasti hereillä. Mikko on harjoitellut koko kesän ryhmän mukana ja on loistavassa kunnossa. Laine on erittäin laadukas vahvistus meille, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Laine itse jatkaa myös hyvillä mielin tutussa joukkueessa.

− Ykköstekijöinä olivat laadukas harjoittelu ja laadukas valmennus sekä sitä kautta tavoitteellinen ja eteenpäin menevä joukkue, hyökkääjä summasi.

Pelaamisen lisäksi Laineen tulevan kauden toimenkuvaan kuuluu myös toimistotöitä, sillä hän aloittaa osa-aikaisena myyjänä TUTOn organisaatiossa.

− Tavoitteellisen huippu-urheilun ja siviilityön yhdistäminen on monelle pelaajalle haastavaa, mutta tulevaisuuden kannalta hyödyllistä. Olemme TUTOssa jo reilun vuoden ajan kartoittaneet mahdollisuutta tarjota jollekin pelaajalle pelaamisen ohella työpaikkaa myös toimiston puolella, kertoi turkulaisjoukkueen toimitusjohtaja Dani Aavinen.

− Aiemmin tuplapestistä oli puhetta jo Antti Virtasen ja Timo Pärssisen kanssa, ja viime kaudella Anton Kokkonen oli parin kuukauden ajan toimistolla päivätöissä. Nyt Laineen kohdalla tehtiin kuitenkin suoraan koko runkosarjan kestävä sopimus. Mikko on siviilikoulutukseltaan kiinteistövälittäjä ja luonteeltaan hyvin myyntityöhön sopiva, joten päätös tuplapestistä oli helppo, Aavinen jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle