Lady Byng -ehdokkaat julkaistiin

NHL / Uutinen
Pokkaako Martin St.Louis tänä kesänä kolmannen Lady Byng -palkintonsa?
Kuva © Getty Images
NHL julkisti eilen ehdokkaat Lady Byng -palkinnon saajaksi. Palkinto jaetaan liigan herrasmiespelaajalle, eli pelaajalle, joka on pelannut tehokkaasti ja puhtaasti. Ehdokkaat ovat Tampa Bayn Martin St.Louis, Chicagon Patrick Kane ja New York Islandersin Matt Moulson.

Martin St.Louis on ehdolla Lady Byng -palkinnon saajaksi jo kolmatta kertaa. Kausilla 2009-2010 ja 2010-2011 palkinnon voittanut kanadalainen voitti menneellä runkosarjakaudella NHL:n pistepörssin tehoin 17+43=60. Hän keräsi kauden aikana 14 jäähyminuuttia.

Patrick Kanelle ehdokkuus on ensimmäinen. Hänet on tunnettu aiemmin sekä kaukalon ulkopuolella, että joskus myös sisäpuolella, hulivilipoikana, joka on kuitenkin sittemmin seestynyt. Seestymisestä osoituksena on ehdokkuus tähän palkintoon. Kane keräsi runkosarjassa tehot 23+32=55 ja kahdeksan minuuttia rangaistuksia.

Matt Moulson oli ehdokkaana jo kaudella 2011-2012. Tuolloin palkinto meni Brian Campbellille. Menneellä runkosarjakaudella Moulson teki tehot 15+29=44 ja keräsi vain neljä jäähyminuuttia. Hän pelasi runkosarjan viimeiset 37 ottelua ilman rangaistuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle