Lähteet: Kanesta ilmiannon tehneellä puremajälkiä ja naarmuja vartalossaan

NHL / Uutinen
Kanen tapauksesta uutta tietoa.
Kuva © Getty Images
Raiskausepäilyn kohteena olevan Patrick Kanen tapauksesta tihkuu uutta tietoa.

Patrick Kanen raiskausepäilyn tutkintaa lähellä olevat lähteet ovat kertoneet uusia yksityiskohtia tapauksesta. Asiasta uutisoineen Buffalo Newsin mukaan ilmiannon tehneeltä naiselta on löytynyt väitetyn hyökkäyksen jälkeen puremajälkiä hartioista ja naarmuja jalasta.

Ilmiannon tehnyt nainen on lähteiden mukaan kertonut tavanneensa Kanen yökerhossa, ja sieltä kaksikko poistui yhdessä toisen naisen kanssa Kanen kodille. Pian asunnolle saapumisen jälkeen nainen on kertonut menneensä toiseen huoneeseen yksin, jonka jälkeen Kane on seurannut naista sinne, käynyt tämän kimppuun ja raiskannut hänet.

Tämän jälkeen naiset ovat lähteneet talolta, ja uhrin kerrotaan soittaneen hätääntyneen oloisena sukulaiselleen. Nainen on tämän jälkeen mennyt paikalliseen sairaalaan tutkimuksiin, ja lähteiden mukaan poliisille on soitettu asiasta näiden tapahtumien jälkeen.

Väitetyn hyökkäyksen kerrotaan tapahtuneen noin kello 4 viime sunnuntaina, noin tunti yökerhosta poistumisen jälkeen.

Kanen vierailusta yökerhoon on liikkunut erilaisia havaintoja. Buffalo Newsin haastatteleman yökerhon omistajan mukaan Kane oli käyttäytynyt yökerhossa normaalisti ja juonut muutaman annoksen alkoholia. Kanen seurassa yökerhossa on nähty nuori nainen, mutta tämän henkilöllisyyttä tai yhteyttä ilmiannon tehneeseen naiseen ei ole pystytty vahvistamaan.

Paikallinen syyttäjä ja Kanen asianajaja eivät ole vielä kommentoineet asiaa.

Linkki Buffalo Newsin artikkeliin

» Lähetä palautetta toimitukselle