Šipatšov oli mukana Golden Knightsin harjoitusotteluissa.

Getty Images

Lähde: Šipatšov hakee ratkaisua tilanteelleen - paluu KHL:ään mahdollinen

Golden Knightsin hyökkääjä Vadim Šipatšov lähetettiin ennen kauden alkua AHL:ään. Venäläinen on lähteen mukaan nykyiseen tilanteeseensa erittäin tyytymätön, ja paluu KHL:ään on mahdollinen.

Vadim Šipatšovin tilanne Vegas Golden Knightsissa on kehkeytynyt varsin erikoiseksi. Organisaatio lähetti venäläishyökkääjän ennen kauden alkua AHL-joukkue Chicago Wolvesiin, eikä Šipatšov ole tilanteeseensa tyytyväinen, kertoo KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏.

Kalniņš‏in mukaan hyökkääjä on asettanut itselleen aikarajan, jota ennen hän haluaa olla NHL:ssä vakituisesti pelaava pelaaja. Muussa tapauksessa hän haluaa pelata tulevissa olympialaisissa ja palata takaisin SKA:han. Toimittaja kertoo myös, että Šipatšovin agentti etsii jo tilanteelle ratkaisua.

Golden Knights teki toukokuussa venäläisen kanssa kahden vuoden ja 9 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. 30-vuotias Šipatšov on pelannut SKA:ssa viimeiset neljä kautta voittaen joukkueessa kaksi mestaruutta.

NHL:n tulokasorganisaatio haluaa Kalniņš‏in mukaan pitää Šipatšovin, mutta venäläinen on nyt hankalassa välikädessä aiempien tehtyjen siirtojen seurauksena.

TSN:n toimittaja Darren Dreger puolestaan raportoi, että Šipatšovin agentti Petr Svoboda kiistää tilanteessa olevan ongelmaa. Svobodan mukaan Šipatšov ei halua palata takaisin kotimaahansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Šipatšov nousee Golden Knightsin kokoonpanoon - Haula loukkaantuneiden listalle

NHL | 14.10.2017 23:55
Vegas Golden Knights kohtasi eilen Detroit Red Wingsin ja kärsi historiansa ensimmäisen häviön. lue lisää

Golden Knights hankki venäläistaituri Vadim Šipatšovin

NHL | 5.5.2017 9:36
Vegas Golden Knights tiedotti tehneensä venäläiskeskushyökkääjä Vadim Šipatsovin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Šipatšov on tuoreen NHL-seuran historian toinen pelaajahankinta. lue lisää

KHL:n suomalaiset vko 41: Jyrki Jokipakka nousi heti Sotšin ykköspuolustajaksi

KHL | 16.10.2017 16:31
KHL:n viikottainen suomalaiskatsaus tekee paluun viikon tauon jäljiltä, kun Jatkoajan KHL-asiantuntijat Sami Salminen ja Ville Korhonen puivat tuttuun tapaan sarjan menneen viikon merkittävimmät suomalaistapaukset. Tällä kertaa katsauksen teemana ovat paluut: Jonas Enlundin paluu Sibiriin, Anssi Salmelan paluu KHL:ään ja Jyrki Jokipakan paluu Eurooppaan. Lisäksi spekuloidaan Teemu Pulkkisen mahdollisella paluulla vanhalle mantereelle jälleen uuden farmikomennuksen seurauksena. lue lisää

Golden Knightsin sairastuvalla ruuhkaa - Fleury ja Marchessault sivuun

NHL | 15.10.2017 20:03
Vegas Golden Knightsin loukkaantuneiden pelaajien lista jatkaa kasvamistaan perjantain epäonnisen pelin jälkeen. lue lisää

NHL 65:00 - Onko Patrik Laineen alkukausi ollut pettymys?

NHL | 15.10.2017 14:00
Miten suomalaiset maalivahdit ovat aloittaneet kautensa? Missä menee Jori Lehterä? Onko tuomarilinja liian tiukka? Mitkä NHL-joukkueet ovat olleet positiivisia yllätyksiä alkaneella kaudella? Näistä ja monista muista aiheista puhetta toista kertaa ilmestyneessä Jatkoajan NHL 65:00 -podcastissa. lue lisää

Kommentit

Vadim Šipatšov

Vegas #87 L kh
s. 1987 Cherepovets, RUS
185CM / 86KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: Ei varausta