Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Šipatšov oli mukana Golden Knightsin harjoitusotteluissa.

Getty Images

Lähde: Šipatšov hakee ratkaisua tilanteelleen - paluu KHL:ään mahdollinen

Golden Knightsin hyökkääjä Vadim Šipatšov lähetettiin ennen kauden alkua AHL:ään. Venäläinen on lähteen mukaan nykyiseen tilanteeseensa erittäin tyytymätön, ja paluu KHL:ään on mahdollinen.

Vadim Šipatšovin tilanne Vegas Golden Knightsissa on kehkeytynyt varsin erikoiseksi. Organisaatio lähetti venäläishyökkääjän ennen kauden alkua AHL-joukkue Chicago Wolvesiin, eikä Šipatšov ole tilanteeseensa tyytyväinen, kertoo KHL-toimittaja Aivis Kalniņš‏.

Kalniņš‏in mukaan hyökkääjä on asettanut itselleen aikarajan, jota ennen hän haluaa olla NHL:ssä vakituisesti pelaava pelaaja. Muussa tapauksessa hän haluaa pelata tulevissa olympialaisissa ja palata takaisin SKA:han. Toimittaja kertoo myös, että Šipatšovin agentti etsii jo tilanteelle ratkaisua.

Golden Knights teki toukokuussa venäläisen kanssa kahden vuoden ja 9 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. 30-vuotias Šipatšov on pelannut SKA:ssa viimeiset neljä kautta voittaen joukkueessa kaksi mestaruutta.

NHL:n tulokasorganisaatio haluaa Kalniņš‏in mukaan pitää Šipatšovin, mutta venäläinen on nyt hankalassa välikädessä aiempien tehtyjen siirtojen seurauksena.

TSN:n toimittaja Darren Dreger puolestaan raportoi, että Šipatšovin agentti Petr Svoboda kiistää tilanteessa olevan ongelmaa. Svobodan mukaan Šipatšov ei halua palata takaisin kotimaahansa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Šipatšjov-saaga päätökseen - Golden Knights jätti venäläistähden potentiaalin käyttämättä

NHL | 13.11.2017 7:00
Vielä kauden alussa Vadim Šipatšjovin ajateltiin olevan yksi Vegas Golden Knightsin kaikkein kovimmista hyökkääjistä. Hänen odotettiin tekevän taikojaan erityisesti ylivoimatilanteessa ja takovan pisteitä pisteiden perään. Mitään tästä ei tapahtunut. lue lisää

Šipatšjovin NHL-ura ohi

NHL | 10.11.2017 9:17
Vadim Šipatšjov ja Vegas Golden Knights ovat purkaneet sopimuksensa. lue lisää

Tulevaisuuden toivosta sopimusrikkojaksi − Šipatšjov ei ole avain voittoon

NHL | 30.10.2017 20:54
Vadim Šipatšjov on aiheuttanut lyhyen Pohjois-Amerikan-komennuksensa aikana paljon draamaa, mutta vähemmän tuloksia. lue lisää

Šipatšov nousee Golden Knightsin kokoonpanoon - Haula loukkaantuneiden listalle

NHL | 14.10.2017 23:55
Vegas Golden Knights kohtasi eilen Detroit Red Wingsin ja kärsi historiansa ensimmäisen häviön. lue lisää

Golden Knights hankki venäläistaituri Vadim Šipatšovin

NHL | 5.5.2017 9:36
Vegas Golden Knights tiedotti tehneensä venäläiskeskushyökkääjä Vadim Šipatsovin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Šipatšov on tuoreen NHL-seuran historian toinen pelaajahankinta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

1
Siis ethän sä tolta turpaan ota?
Timanttikuva | 4 tuntia 11 min

Vadim Šipatšov

SKA #87 L kh
s. 1987 Cherepovets, RUS
185CM / 86KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: Ei varausta