Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Kristensen kiekkoilee KooKoossa ensi kaudellakin.

Jussi Puuri www.instagram.com/hockeyjussi/

Kristensen jatkaa KooKoo-paidassa - kahden pelaajan optiot käyttöön

KooKoo on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen puolustaja Emil Kristensenin kanssa. Tanskalaispuolustajan lisäksi myös maalivahti Juha Järvenpää sekä puolustaja Miro Keskitalo jatkavat kouvolalaisjoukkueessa.

Emil Kristensen jatkaa KooKoossa yksivuotisella sopimuksella. Kuluvalla kaudella 25-vuotias tanskalaispuolustaja on esiintynyt KooKoon takalinjoilla 47 ottelussa ja kerännyt niissä tehot 7+9.

− Emil on kantanut puolustuksessa suurta vastuuta koko kauden ja täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset hienosti. Emil näki KooKoon parhaana paikkana kehittyä edelleen, mikä on meille iso asia, totesi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Kouvolalaisjoukkue kertoi myös käyttäneensä puolustaja Miro Keskitalon sekä maalivahti Juha Järvenpään sopimuksissa olleet ensi kautta koskevat optiot. 22-vuotias Keskitalo siirtyi KooKooseen kesken kauden TPS:stä ja on koko kauden aikana tehtaillut Liigassa 40 ottelussa tehot 1+9. Kolmatta kauttaan kouvolalaisryhmässä pelaava Järvenpää on torjunut kuluvalla kaudella 38 ottelua torjuntaprosentilla 89,5.

− Miro on monipuolinen nuori puolustaja, jonka kehityskäyrä osoittaa ylöspäin. Hän sai tällä kaudella meillä kunnolla vastuuta ja vastasi hienosti huutoon. Näemme Miron luotettavana osana ensi kauden puolustustamme, Kultanen kertoi.

− Vaikean viime kauden jälkeen Juha on palannut vahvana KooKoo-maalille. Varsinkin kauden ensimmäinen puolisko oli mieheltä erittäin hyvä. Ensi kaudella maalilla nähdään taas luotettava taistelija, joka antaa kaikkensa illasta toiseen.

Lue myös

Huhumylly Keräsen ympärillä kiihtyy – KooKoo kiistää huhut

LIIGA | 20.1.2018 20:22
KooKoon ykköstykki Michael Keränen on ollut kuluvan viikon poissa joukkueensa kokoonpanosta. Syyn huhuttiin olevan siirto Sveitsiin, mutta kouvolalaisjoukkue kieltää huhut jyrkästi. lue lisää

Juha Järvenpää haikailee hevosen rattaille

LIIGA | 4.11.2017 21:49
Juha Järvenpään nollapeli siivitti KooKoon voittoon Porissa. Toimittajaa kiinnosti tällä kertaa kuitenkin pelin ulkopuoliset asiat - maalivahti on nimittäin tunnettu kovana hevosmiehenä. lue lisää

TPS:stä lähtenyt Keskitalo vahvistamaan KooKoota

LIIGA | 3.10.2017 16:47
TPS:n kanssa sopimuksensa perjantaina purkanut Miro Keskitalo siirtyy KooKoon riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella. lue lisää

KooKoo hankki puolustukseensa MM-jäiltä tutun Kristensenin

LIIGA | 11.4.2017 14:37
Emil Kristensen siirtyy KooKoon riveihin ensi kauden kattavalla sopimuksella. lue lisää

KooKoo julkisti sopimuksia − Järvenpää torjuu jatkossakin Kouvolassa

LIIGA | 3.4.2017 12:42
KooKoo on solminut viisi uutta jatkosopimusta kaudelle 2017-2018. Yksi joukkueen kulmakivistä on maalivahti Juha Järvenpää. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juha Järvenpää

KooKoo #1 L mv
s. 1989 Noormarkku
182CM / 82KG
SOPIMUS: 2019