KooKoon valmennusryhmä koossa - Haapakoski uutena mukaan

LIIGA / Uutinen
Haapakoski valmensi päättyneellä kaudella Turussa.
Kuva © Timo Savela
Liiganousija KooKoo on tehnyt jatkosopimuksen apuvalmentaja Jari Kauppilan kanssa. Uutena kasvona kouvolalaisjoukkueen penkin taakse liittyy puolestaan TPS:n organisaatiosta siirtyvä Mikko Haapakoski.

TPS:n A-juniorit Suomen mestaruuteen keväällä johdattaneen Mikko Haapakosken sopimus on 1+1-vuotinen. Aiemmin myös Kärppiä sekä Joensuun Jokipoikia valmentanut Haapakoski tuo arvokasta kokemusta liiganousijan valmennukseen.

− Mikko oli meille juuri sopiva vaihtoehto. Olemme todella tyytyväisiä, että hän valitsi KooKoon ja liittyy meidän tiimiimme. Mikon pitkä valmentajakokemus Liiga-ympyröistä ja vankka ammattitaito ovat meille arvokkaita, kommentoi seuran urheilujohtaja Jarno Kultanen sopimusta.

Haapakosken lisäksi kouvolalaisjoukkue täydensi valmennusryhmänsä tekemällä jo viime kaudella apuvalmentajana toimineelle Jari Kauppilalle yksivuotisen jatkosopimuksen.

− "Kake" täydentää valmennustiimimme ja tuo siihen ainutlaatuisen pelaajakokemuksen ja –taustan. Hänen sitoutuminen ja halu jatkaa KooKoossa ovat meille positiivinen juttu, Kultanen totesi.

Haapakosken ja Kauppilan lisäksi kouvolalaisjoukkueen valmennuksesta vastaavat päävalmentaja Petri Mattila sekä apuvalmentaja Jukka Kuusivuori, jotka tekivät jatkosopimukset jo aiemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle