KooKoon liigavalmentajat selvillä

MESTIS / Uutinen
Mattila valmentaa KooKoota jatkossakin.
Kuva © Antti Varonen
KooKoo on käyttänyt päävalmentaja Petri Mattilan ja valmentaja Jukka Kuusivuoren sopimusoptiot, minkä myötä kaksikko jatkaa Kouvolassa myös Liigassa kausilla 2015-16 ja 2016-17.

Petri Mattila ja Jukka Kuusivuori jatkavat Kouvolan KooKoon peräsimessä myös kausilla 2015-2017, kun joukkue nousee Liigaan. 44-vuotias Mattila on toiminut joukkueen päävalmentajana myös kaudella 2014–2015 ja molemmat kirjoittivat 1+2 -mallisen sopimuksen seuran kanssa keväällä 2014.

− Lähdemme ensi kauteen rookie-joukkueena sijalta 15, joten tämä on meille totta kai iso päätös. Iso tavoitteemme on ensi kaudella pelata uskottavaa liigakiekkoa ja olla uskottava liigaorganisaatio. Uskomme, että Mattilan johdolla onnistumme siinä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

KooKoo pitää tällä hetkellä Mestiksen piikkipaikkaa ja johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Mikkelin Jukureihin. KooKoo on tällä kaudella osoittanut ansaitsevansa johdon, sillä joukkue on tehnyt eniten maaleja ja laskenut vähiten.

Ennen KooKoota Mattila valmensi Kajaanin Hokkia kolmen kauden verran. Aiemmin Mattila on nähty KooKoon logo rinnuksessaan kaudella 2010–2011, jolloin hän toimi kouvolalaisryhmän kakkosvalmentajana.

− Kuusivuoren jatko oli helppo päätös, sillä Jukka ja Pete ovat tehneet yhdessä töitä jo usean vuoden ajan. Kuusivuori otti jo täksi kaudelle ison roolin fysiikkavalmennuksesta, kuten on suunnitelmissa myös ensi kaudella.

− Mattila kantaa päävastuun valmennuksesta, mutta pyrimme rakentamaan valmennuksesta toimivan tiimin, joka pystyy hoitamaan arjen pyörittämisen ammattimaisesti. Nyt voimme rakentaa maltillisesti lopullista valmennusryhmää, kun ensimmäiset nimet ovat tiedossa, Välimaa totesi.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle