KooKoolle loukkaantumishuolia - Jacobsson pitkään sivussa

LIIGA / Uutinen
Jacobsson huilaa useita viikkoja.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Ensimmäinen harjoitusviikko omatoimijakson jälkeen toi KooKoolle ikäviä uutisia, kun joukkue menetti ruotsalaispuolustaja Robin Jacobssonin useiksi viikoiksi sairastuvalle. Ensimmäisistä harjoitusotteluista kouvolalaisryhmästä puuttuu myös muita pelaajia erinäisten vammojen vuoksi.

Robin Jacobsson joutuu sivuun peleistä jalkavamman vuoksi. 30-vuotias ruotsalaispuolustaja on loukkaantumisen vuoksi poissa kaukalosta 6-8 viikkoa.

Keskiviikkona harjoituspelikautensa Sportin vieraana aloittavan kouvolalaisryhmän mukana ensimmäisissä harjoituspeleissä ei nähdä myöskään maalivahti Juha Järvenpäätä, puolustaja Henrik Forsbergiä ja hyökkääjä Eetu Pöystiä. Puolustaja Santeri Salmela on lisäksi alle 18-vuotiaiden maajoukkueen matkassa, eikä näin ollen ole KooKoon käytettävissä.

− Forsberg ja Pöysti eivät ole vielä aloittaneet jääharjoittelua. Henrikin tilannetta tarkkaillaan päivittäin ja arvio Eetun paluuajankohdasta on syyskuun alku. Pöystin toipumiseen tuli kesällä pieni takapakki, mutta lääkärimme ovat luottavaisia sen suhteen, että hänet saadaan entistä ehommaksi, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran kotisivuilla.

− Järvenpäällä puolestaan on pitkä tauko peleistä ja vasta vähän jääharjoittelua alla, joten ainakaan tällä viikolla hän ei pelaa, vaan keskittyy saamaan mahdollisimman paljon jäätreeniä ja toistoja alle.

» Lähetä palautetta toimitukselle