Kiilholma ei jatka Ässien paidassa.

Timo Savela

Kiilholman ässäpesti päätökseen - uusi seura vielä hakusessa

Porin Ässät kertoi, että hyökkääjä Juha Kiilholma ei jatka joukkueen vahvuudessa.

Juha Kiilholman sopimus porilaisjoukkueen kanssa olisi kattanut myös ensi kauden. 35-vuotias hyökkääjä ei kuitenkaan sopimuksesta huolimatta jatka joukkueessa ja hänelle etsitään tällä hetkellä uutta työnantajaa.

Viime kaudella Kiilholma pelasi Ässissä kaikkiaan 43 ottelua, joissa hän kokosi tehot 2+3.

− Kiilholmalle ei löytynyt sopivaa roolia tulevan kauden joukkueesta, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo teiden erkanemisen syitä lyhyesti.

Ässien oma kasvatti pelasi porilaisryhmässä kaikkiaan kahdeksan kauden ja 411 ottelun verran. Liigassa hän on edustanut myös HPK:ta, SaiPaa, Kärppiä sekä Tapparaa.

Porilaisjoukkueen A-nuorissa viime kauden kiekkoillut ja koeajalla paikkaa liigajoukkueesta hakenut Valtteri Pihlajamäki ei myöskään jatka joukkueessa. 20-vuotias hyökkääjä suuntaa ensi kaudeksi Mestikseen IPK:n riveihin.

− Pihlajamäki on mielenkiintoinen pelaaja Mestikseen. Seuraamme hänen kehittymistään tarkasti, Korpisalo kertoi.

Pihlajamäen tavoin koeajalla paikkaa liigajoukkueesta hakenut puolustaja Matias Lammi palaa puolestaan Ässien A-nuorten joukkueeseen. Lammi on kuitenkin tarvittaessa myös liigajoukkueen käytettävissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Saha sivussa − Ässien kokoonpanossa vaihtuvuutta ratkaisupeliin

LIIGA | 18.3.2017 12:31
Ässät ja Ilves kohtaavat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ratkaisevassa ottelussa lauantaina Porissa. Kotijoukkue on pakotettu tekemään kokoonpanomuutoksia, sillä hyökkääjä Mikael Saha loukkaantui edellisessä ottelussa. lue lisää

Ässien Juha Kiilholmalle kolmen ottelun pelikielto

LIIGA | 21.2.2017 12:58
Juha Kiilholma kaatoi Ässät-JYP-ottelussa Henri Kannisen, joka loukkaantui tilanteessa. lue lisää

Kiilholman jalkapyyhkäisyn kaltaiset typeryydet karsittava Liigasta

LIIGA | 17.2.2017 22:10
Ässien Juha Kiilholma selvisi ilman jäähyä JYPin Henri Kanniseen kohdistuneesta jalkapyyhkäisystä. Liigan kurinpidon on annettava törkeästä tempusta tuntuva sanktio. lue lisää

Ässien Makkonen sivuun peleistä

LIIGA | 29.11.2016 17:22
Ässien hyökkääjä Jussi Makkonen on sivussa tiistain ottelusta TPS:ää vastaan. lue lisää

Ässien Kiilholma sivuun - Marttinen pelikunnossa

LIIGA | 14.11.2016 17:37
Ässähyökkääjä Juha Kiilholma on sivussa peleistä loukkaantumisen vuoksi. Puolustaja Jyri Marttinen sen sijaan on pelikuntoinen. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

TapparaJYP
"JYPin hyökkäystehot valttikorttina"
Sarjan kärjessä porskuttava JYP on ollut alkukaudesta vakuuttavassa iskussa ollen TPS:n ohella ainut joukkue, joka on kerännyt pisteitä kauden jokaisesta ottelustaan. Mestarisuosikkeihin lukeutuva Tappara on puolestaan ollut hieman ailahtelevampi ja erityisesti maalinteko on tuottanut kirvesrinnoille vaikeuksia. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla, mutta eron joukkueiden välille tekee jyväskyläläisryhmän huomattavasti tehokkaampi viimeistely: JYP on tehnyt viidessä ottelussa kuudesta vähintään kolme maalia, kun taas Tappara on onnistunut kyseisessä suorituksessa vain kerran.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Valtteri Pihlajamäki

IPK #15 R olh
s. 1996 Kiikoinen
177CM / 86KG
SOPIMUS: 2018