Kiilholma ei jatka Ässien paidassa.

Timo Savela

Kiilholman ässäpesti päätökseen - uusi seura vielä hakusessa

Porin Ässät kertoi, että hyökkääjä Juha Kiilholma ei jatka joukkueen vahvuudessa.

Juha Kiilholman sopimus porilaisjoukkueen kanssa olisi kattanut myös ensi kauden. 35-vuotias hyökkääjä ei kuitenkaan sopimuksesta huolimatta jatka joukkueessa ja hänelle etsitään tällä hetkellä uutta työnantajaa.

Viime kaudella Kiilholma pelasi Ässissä kaikkiaan 43 ottelua, joissa hän kokosi tehot 2+3.

− Kiilholmalle ei löytynyt sopivaa roolia tulevan kauden joukkueesta, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo teiden erkanemisen syitä lyhyesti.

Ässien oma kasvatti pelasi porilaisryhmässä kaikkiaan kahdeksan kauden ja 411 ottelun verran. Liigassa hän on edustanut myös HPK:ta, SaiPaa, Kärppiä sekä Tapparaa.

Porilaisjoukkueen A-nuorissa viime kauden kiekkoillut ja koeajalla paikkaa liigajoukkueesta hakenut Valtteri Pihlajamäki ei myöskään jatka joukkueessa. 20-vuotias hyökkääjä suuntaa ensi kaudeksi Mestikseen IPK:n riveihin.

− Pihlajamäki on mielenkiintoinen pelaaja Mestikseen. Seuraamme hänen kehittymistään tarkasti, Korpisalo kertoi.

Pihlajamäen tavoin koeajalla paikkaa liigajoukkueesta hakenut puolustaja Matias Lammi palaa puolestaan Ässien A-nuorten joukkueeseen. Lammi on kuitenkin tarvittaessa myös liigajoukkueen käytettävissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Ässät-hyökkääjä McRae suuntaa Saksaan

LIIGA | Muut Sarjat | 20.4.2018 14:28
Philip McRae siirtyy Ässistä DEL-liigan Schwenningeniin. lue lisää

Ässille tukku jatkosopimuksia sekä puolustaja Espoosta

LIIGA | 20.4.2018 11:24
Neljä Ässien tämän kauden pelaajaa on sopinut jatkosta Poriin. Lisäksi Ässät on kiinnittänyt Otto Kivenmäen ja Niklas Peltomäen pitkiin sopimuksiin. lue lisää

Lukko kiinnitti pistelinkonsa ja kaappasi Ässien suurlupauksen

LIIGA | 9.4.2018 16:39
Lukon päättyneen kauden paras pistemies Arttu Ilomäki jatkaa Raumalla. Ässien puolustajalupaus Ville Heinola kantaa jatkossa Lukon värejä. lue lisää

Ässien pelaaja-arviot 2017-18: Juhlakauden satsaukset, isot kolhut ja maltillinen tulos

LIIGA | 6.4.2018 10:00
Loukkaantumisia, syöksykierre, valmentajanvaihto ja lisää loukkaantumisia. Porin Ässien kausi oli yhtä turbulenssia, mutta keväinen ryhtiliike riitti kuitenkin puolivälieriin asti. lue lisää

Liigadata: Pudotuspelit eivät ole Liigassa selviö yleisömagneetti – varsinkin Kärpät on vaikeuksissa

LIIGA | 4.4.2018 7:05
Kevään pitäisi olla kiekkoilijoiden ja kiekkoyleisön parasta aikaa. Näyttää kuitenkin siltä, ettei yleisö kaikilla paikkakunnilla löydä tietään halleihin katsomaan pudotuspelejä. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

KärpätTappara
"Kärpät pokkaa mestaruuden"
Molemmilta joukkueilta löytyy vielä ammentamatonta potentiaalia erityisesti hyökkäyssuuntaan. Tapparalla tätä on hieman enemmän, mutta Kärppien suoritustaso on tasaisempi. Vahva menestys kotiotteluissa tämänkin vuoden pudotuspeleissä puoltaa Kärppien voittoa. Kärpiltä onkin lupa odottaa paluuta aktiivisempaan ilmeeseen, mikä iskee kirvesrinnat niin ahtaalle, ettei ottelusarjan jatkaminen onnistu.
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Juha Kiilholma

s. 1982 Pori
182CM / 83KG
SOPIMUS: Maajoukkuetauko