Kiekkoareena: Johtoporras käskytti poistamaan Sport-kannattajien lakanan

LIIGA / Uutinen
Sportin kannattajat vaativat päävalmentaja Tomek Valtoselle potkuja.
Kuva © Herkko Hanhikoski
Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén myöntää Kiekkoareenan uutisessa, että käsky poistaa Tomek Valtosen potkuja vaativa lakana tuli seurajohdolta.

Jatkoaika uutisoi aiemmin, että Sport-kannattajat vaativat tiistaisessa KalPa-ottelussa päävalmentaja Tomek Valtosen erottamista. Katsomossa tiettävästi nahinoitiin ennen ottelun alkua. Kannattajapäädyssä tapahtuneesta tappelusta on tullut uutta tietoa.

Kiekkoareena uutisoi, että erimielisyydet katsomossa ovat alkaneet, kun järjestyksenvalvojat ovat yrittäneet poistaa kannattajien banderollin. Vaasalaisseuran puheenjohtaja Tomas Kurtén kertoi Kiekkoareenalle, että käsky lakanan poistamiseksi tuli johdolta.

− Käsky tuli minulta ja koko johdolta. Halusimme poistaa lakanan, koska siinä syytettiin yhtä henkilöä. Totuuden nimissä heikot tulokset johtuvat useammasta henkilöstä. Siellä on paljon pelaajia ja valmentajia päävalmentajan lisäksi, kertoi Kurtén.

Kurtén myönsi seurajohdon tehneen harkitsemattoman ratkaisun.

− Jälkiviisaus on parasta viisautta ja olisi ehkä pitänyt antaa asian olla. Kannattajilla on oikeus mielipiteeseen nyt ja jatkossa, totesi Sportin toimitusjohtaja.

Sport hävisi kotiottelunsa KalPalle maalein 3−0. Päävalmentaja Valtosen sopimus Sportin kanssa jatkuu kevääseen 2019, ja siinä on optio kaudesta 2019−2020. Tällä hetkellä Sport on Liigan sarjataulukossa sijalla 13.

» Lähetä palautetta toimitukselle