Kiekko-Vantaaseen lainapakkeja

Useita puolustajia sairastuvalle menettänyt Kiekko-Vantaa saa apua takalinjoilleen Helsingistä ja Keravalta, kun Juha-Petteri Purolinna ja Timo Suuronen liittyvät joukkueeseen.

HIFK-puolustaja Juha-Petteri Purolinna ja HC Keravan takalinjojen tukipilari Timo Suuronen vahvistavat loukkaantumisten runtelemaa vantaalaispuolustusta. Kiekko-Vantaan runkopuolustajista sairastuvalla ovat Teemu Kolehmainen, Jan Hagelberg ja Rony Ahonen.

Juha-Petteri Purolinna, 19, on ehdolla joulun jälkeen pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin. Purolinna on tällä kaudella kerännyt A-nuorten SM-liigassa 17 ottelussa tehopisteet 5+9=14, joilla hän on joukkueensa puolustajien pistepörssin ykkönen. Helsinkiläisen lainasopimus Kiekko-Vantaaseen kattaa itsenäisyyspäivänä pelattavan kotiottelun Salamoita vastaan sekä lauantain (8.12.) vierasottelun KooKoota vastaan.

Timo Suuronen, 24, on jo ennestään tuttu pelaaja Vantaalla. Suuronen siirtyi viime kauden lopulla HC Keravalta Kiekko-Vantaan vahvuuteen, ja ehti pelata lohipaidoissa kolme runkosarjan ottelua. Tällä kaudella Suuronen on pelannut Suomi-sarjaa jälleen HC Keravan väreissä keräten 15 ottelussa 7+8=15 pistettä. Suuronen pelaa Vantaalla joulutaukoon asti.

Lue myös

K-Vantaan ykkösvahdille jatkosopimus

MESTIS | 15.4.2014 13:13
K-Vantaa tiedotti kiinnittäneensä Aaro Peltosen ensi kauden veskariosastolleen. lue lisää

Kiekko-Vantaa täydensi miehistöään kolmella pelaajalla

MESTIS | 27.3.2014 16:11
Kiekko-Vantaa on täydentänyt ensi kauden Mestis-miehistöään kolmella nuorella pelaajalla. Joukkueessa jatkavat Joona Partanen, Robin Saari ja Valtteri Heikkilä. lue lisää

Kiekko-Vantaan hyökkääjälle pelikieltoa

MESTIS | 16.3.2014 13:09
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Matti Lambergille on määrätty kahden ottelun pelikielto polvitaklauksesta. lue lisää

Mestiksen piippuhyllyllä, viikko 11

MESTIS | 16.3.2014 12:38
Pudotuspelit vievät kaiken huomion tänään piippuhyllyn viisaiden kokoontuessa jakamaan ajatuksiaan. lue lisää

TUTO - K-Vantaa: Teräsbetoni kohtaa motivoituneet vantaalaisyllättäjät

MESTIS | 11.3.2014 7:05
Mestiksen runkosarjan voittanut TUTO ja sarjan kahdeksanneksi sijoittunut K-Vantaa aloittavat tiistaina kevään pudotuspelit. Tilastotieteilijät eivät vantaalaisille suuria ilotulituksia povaisi, mutta mikä on TUTOn ja K-Vantaan toimitusten kanta? lue lisää

Kommentit

X

Timo Suuronen

s. 1983 Järvenpää
180CM / 80KG